Înapoi

1 uncie Monedă din Argint – Frunză de Arțar Canada

1 oz
999
Canada


Moneda canadiană Frunză de Arțar este prima monedă de investiție din lume, care conține 99,99% argint pur. A fost lansată în anul 1979 și este produsă de Royal Canadian Mint. O caracteristică aparte a acestei monede o reprezintă accesibilitatea ei, respectiv un preț scăzut față de prețul din piață al argintului.


Informații generale

  • Moneda Frunză de Arțar Canadaa conține 99,99% argint pur. O astfel de puritate se traduce prin realizare moendei exclusiv din argint pur și prin lipsa impurităților metalice.
  • Monedele din Argint Frunză de Arțar Canada sunt recunoscute la nivel internațional
  • Excelente pentru economii! Monedele din argint Filarmonica din Austria sunt alegerea ideală pentru economiserea pe termen lung, securizată de stabilitatea aringtului.
  • Prețul monedelor Frunză de Arțar Canada este în strânsă corelație cu prețul internațional al argintului.
  • Modalitate excelentă de diversificare a portofoliului

Design

Aversul ilustrează efigia Reginei Elisabeta a II-a. Motivul portretizării Majestății Sale provine din apartenența Canadei la Comunitatea Națiunilor (the United Kingdom’s Commonwealth of Nations), astfel fiind și monarhul constituțional. Deasupra efigiei reginei se află textele “ELIZABETH II”. În partea de jos se găsește valoarea nominală "5 dollars" și anul emiterii.

Reversul prezintă un simbol național al Canadei, Frunza de Arțar și textul “FINE SILVER 1 OZ ARGENT PUR”.

Istoric

Asistând la succesul monedei sale emblematice, Gold Maple Leaf, Mint canadian a introdus în 1988 moneda Silver Maple Leaf. Deși nu a fost prima monedă legală de licitație care a conținut o uncie de argint, titlu deținută de American Eagle Silver și Chinese Silver Panda, aceasta a fost prima care a conținut o puritate de argint de 99,99%. În ultimii ani, alte monete guvernamentale de renume și-au emis propria ofertă legală monede de argint de o uncie, de exemplu, Monetăria austriacă cu Filarmonica de argint, sau Monetăria Perth cu Kookaburra de argint, dar, în contrast cu puritatea Frunzelor de Arțar de patru pina. toate conțin încă nouă nouă. Până la această dată, moneda de frunze de arțar canadian este singura monedă legală de licitație din lume care are o puritate fără egal.


Cumpără online valută și aur. Livrare în toată România.

Livrare oriunde în țară
Gamă bogată de produse, întotdeauna disponibile în stoc
Livrare discretă și rapidă
Asigurarea transportului