Înapoi

15 grame Monedă din Aur – Panda Chinezesc 2020

15.02 g
24 carate
China


Moneda Panda Chinezesc conține 99,99% aur pur și prezintă un urs panda, un simbol național al Chinei și unul dintre cele mai rare animale ale lumii. De asemenea, este una dintre cele patru cele mai căutate monede din aur de investiții.


Informații generale

  • Monedeli din Aur Panda Chinezesc sunt făcute din aur pur 99,99% (24 carate). O astfel de puritate se traduce prin realizare moendei exclusiv din aur pur și prin lipsa impurităților metalice.
  • Excelente pentru economii! Monedele din aur Panda Chinezesc sunt alegerea ideală pentru economiserea pe termen lung, securizată de stabilitatea aurului de investiții. 
  • Monedele Panda Chinezesc sunt recunoscute la nivel internațional. Această serie este în continuă producție de mai bine de 20 de ani și portretizează efigia celei mai puternice și mai longevive regine din secolul XX, Regina Elisabeta a II-a. Din aceste motive, moneda este recunoscută în întreaga lume de dealeri și colecționari.
  • Modalitate excelentă de diversificare a portofoliului!

Design

Aversul ilustrează Templul Cerului, templu aflat în patrimoniul mondial UNESCO, format dintr-un complex de clădiri cu menire religioasă situat în Beijing. Deasupra acestuia se găsește un text în chineză "Republica Populară Chineză", în timp ce sub ilustrația templului se află anul emiterii.

Reversul prezintă motivul principal al monedei, ursul panda, cu un design ce este reînnoit în fiecare an. Pe acesta sunt inscripționate valoarea, greutatea "30 g" și conținutul de aur "Au. 999". Fiecare monedă este sigilată în ambalajul original, format dintr-un plastic moale.


Cumpără online valută și aur. Livrare în toată România.

Livrare oriunde în țară
Gamă bogată de produse, întotdeauna disponibile în stoc
Livrare discretă și rapidă
Asigurarea transportului