Înapoi

5 grame Lingou din Aur – PAMP Lunar Anul Bivolului 2021

5.00 g
24 carate
Elveția


Lingourile PAMP Lunar sunt considerate a fi printre cele mai apreciate lingouri din aur pur din lume. Fabricat de PAMP, un fabricant elvețian de metale prețioase de renume mondial, lingoul din aur de 5g este un produs rafinat, care oferă cea mai bună valoare, luând în considerare lichiditatea, portabilitatea și prețul pe gram.


Informații generale

  • Lingourile PAMP Lunar au puritate de .9999. Procesele de fabricație sunt supravegheate și acreditate de Biroul Federal Elvețian pentru Controlul Metalelor Prețioase și de LBMA (London Bullion Market Association), care garantează standardul strict de calitate și puritate al lingourilor din aur PAMP.
  • Lingoul din aur PAMP Lunar de 5g reprezintă opțiunea ideală pentru persoanele interesate de aurul de investiții, care apreciază securitatea și stabilitatea oferită prin deținerea lingourilor din aur.
  • Lingoul din aur PAMP Lunar 5g reprezintă o metodă de diversificare a portofoliului dumneavoastră
  • Lingourile dinn aur PAMP sunt acceptate drept Good delivery de către Banca Centrală Elvețiană, de către LBMA și de toate schimburile majore de mărfuri din întreaga lume, garantând schimbul mondial al lingourilor de către dealeri, bănci și investitori deopotrivă.
  • Sistemele de siguranță ale lingourilor din aur PAMP Lunar sunt realizate utilizând cele mai bune procese de inginerie elvețiene.

Design

Aversul lingoului de 5 grame Pamp Lunar 2021 prezintă un bivol și caracterul chinezesc aferent.

Revers: În partea de sus a barei de aur de 5 grame este ștampila oficială a PAMP și textul "SUISSE". În centrul barei se citește "5 g", "GOLD" și "999.9", ceea ce înseamnă 99,99% aur pur. În partea de jos a barei este numărul unic de serie și semnătura evaluatorului.

Istoric


Bivolul stăpânește în fiecare al doilea an în calendarul lunar de 12 ani, care se resetează din nou în 2020. Potrivit mitologiei chineze, ordinea animalelor din calendarul zodiacal antic a fost decisă printr-o mare cursă peste un râu. Povestitorii tradiționali spun că bivolul măreț s-a oferit să ducă șoarecele peste apă - și astfel s-a întâmplat că pe malul opus creatura diminutivă a reușit să sară din capul bivolului și să-și revendice primul loc! Întoarcerea bivolului va fi binevenită oficial în timpul sărbătorilor de Anul Nou Chinezesc din 2021 din 12 februarie.
Pentru adepții zodiacului lunar, este bine să se nască în Anul Bivolului, un animal venerat pentru rolul său valoros în agricultură și producția de alimente. Amabil, inteligent, muncitor, onest, puternic și hotărât, bivolul are multe caracteristici remarcabile pentru a-l recomanda.
Conform astrologiei chineze, cohorta bivolului se naște în anii 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009 și 2021. Este probabil ca acești oameni să fie fiabili, demni de încredere și blânzi, în timp ce sunt, de asemenea, calmi, au capacitatea de a demonstra o conducere excelentă. De asemenea, se spune că sunt cele mai compatibile cu cei născuți sub semnele zodiacale de șoarece, șarpe și cocoș.


Cumpără online valută și aur. Livrare în toată România.

Livrare oriunde în țară
Gamă bogată de produse, întotdeauna disponibile în stoc
Livrare discretă și rapidă
Asigurarea transportului