Out of stock
Înapoi

1 gram Lingou din Aur – PAMP Fortuna

1.00 g
24 carate
Elveția


Înfățișând portretul Zeiței Romane "Fortuna", zeița norocului, lingourile PAMP Fortuna sunt considerate a fi printre cele mai apreciate lingouri din aur pur din lume. Fabricat de PAMP, un fabricant elvețian de metale prețioase de renume mondial, lingoul din aur de 1g este un produs rafinat, care oferă cea mai bună valoare, luând în considerare lichiditatea, portabilitatea și prețul pe gram.


Informații generale

  • Lingourile PAMP Fortuna au puritate de .9999. Procesele de fabricație sunt supravegheate și acreditate de Biroul Federal Elvețian pentru Controlul Metalelor Prețioase și de LBMA (London Bullion Market Association), care garantează standardul strict de calitate și puritate al lingourilor din aur PAMP.
  • Lingoul din aur PAMP Fortuna de 1g reprezintă opțiunea ideală pentru persoanele interesate de aurul de investiții, care apreciază securitatea și stabilitatea oferită prin deținerea lingourilor din aur.
  • Lingoul din aur PAMP Fortuna 1g reprezintă o metodă de diversificare a portofoliului dumneavoastră
  • Lingourile dinn aur PAMP sunt acceptate drept Good delivery de către Banca Centrală Elvețiană, de către LBMA și de toate schimburile majore de mărfuri din întreaga lume, garantând schimbul mondial al lingourilor de către dealeri, bănci și investitori deopotrivă.
  • Sistemele de siguranță ale lingourilor din aur PAMP Fortuna sunt realizate utilizând cele mai bune procese de inginerie elvețiene.

Design

Aversul lingoului prezintă portretul zeiței romane "Fortuna". Suprafața din jurul portretului este lucioasă, având un aspect tip oglindă. Reversul lingoului de 1 gram are în partea de sus ștampila oficială PAMP și textul "SUISSE". În centrul reverslui lingoului se regăsesc detalii legate de greutatea și puritatea sa: "1 g", "FINE GOLD" și "999.9" reprezentând 99.99% aur pur. În partea de jos se regăsește ștampila ce garantează autenticitatea și numărul unic de serie.

Lingoul din Aur 1 gram PAMP Fortuna este livrat într-un ambalaj transparent, impermeabil, ce conține elementele de autenticitatea precum seria și ștampila imprimate pe spatele acestuia. Greutatea corespunzătoare, puritatea aurului, numărul de serie unic și semnătura evaluatorului care sunt vizibilă pe reversul lingoului și de asemenea imprimată pe spatele ambalajului certifică autenticitatea.

Producător

Reputația Elveției pentru producerea de produse luxoase de înaltă calitate nu se limitează doar la industria ceasurilor, ci se aplică și în cazul aurului pentru investiții. Cea mai mare parte a aurului din lume este rafinat în această țară alpină prosperă. Conform listei Good delivery, șase rafinării dețin 90% din piața aurului, iar patru dintre acestea, inclusiv PAMP, au sediul în Elveția. În medie, Elveția rafinează între 65-75% din aprovizionarea anuală cu aur a lumii, ceea ce o face numărul unu în lumea mondială când vine la rafinarea aurului și la fabricarea lingourilor. Motivul pentru care Elveția deține această poziție se datorează nivelului ridicat de securitate, logistică eficientă a țării, a unui sistem financiar puternic care se încadrează în unele bănci internaționale de top din lume și, cel mai important, a legii stricte care a stabilit standarde ridicate în ceea ce privește calitatea și puritatea produsului brut. De exemplu, fiecare bară de aur PAMP conține ștampila unui analizator, văzută pe revers ca „ESSAYEUR FONDEUR”, care garantează puritatea lingoului. Pentru a putea pune acest marcaj pe lingouri, PAMP trebuie să respecte legile stricte ale Elveției (Legea controlului metalelor prețioase) și să folosească un testator afirmat, care a dobândit licențele de testare federale necesare.  Cu alte cuvinte, fiecare lingou din aur PAMP are puritatea acreditată de organele guvernamentale și industriale, calitatea sa respectă cele mai înalte standarde din industrie și sunt perfecționate de cei mai buni ingineri elvețieni, rezultând un produs care îndeplinește toate standardele de excelență.


Cumpără online valută și aur. Livrare în toată România.

Livrare oriunde în țară
Gamă bogată de produse, întotdeauna disponibile în stoc
Livrare discretă și rapidă
Asigurarea transportului