Înapoi

PAMP Fortuna 5g

5.00 g
24 carate
Elveția


PAMP Fortuna reprezintă un faimos lingou de aur, care pentru prima dată în istorie a fost bătut cu motive artistice. Produs de monetăria elvețiană PAMP. Designul emblematic al zeiței romane a bunăstării diferențiază produsul, ca fiind unul dintre cele mai elegante lingouri de investiții din aur din lume. Calitatea și puritatea sunt garantate de Biroul Federal Elvețian pentru Controlul Metalelor Prețioase.


Informații generale

 • 99,99% aur pur (24 karate)
 • Tehnologia prelucrării: bătut
 • Suprafețe finisate în oglindă
 • Ambalaj cu certificat, care conține un număr de serie unic
 • Acreditarea de către guvernul elvețian
 • Recunoscut oficial ca „Good delivery“ dе
  asociația londoneză a pieței de metale prețioase 
 • Mijloc de plată legal
 • Acceptare garantată de către comercianții de
  metale prețioase, bănci și investitori
 • Potrivit pentru cadou

Design

Pe fața monedei este reprezentată: pe Fortuna - zeița romană a bunăstării Reversul lingoului prezintă: logoul PAMP, inscripția „SUISSE”, greutatea și puritatea aurului, sigiliul corpului de control care garantează puritatea lingoului și numărul de serie unic. 

Ambalajul cu certificat conține informații despre greutatea și puritatea aurului, un număr de serie unic și sigiliul corpului de control.

Producător

PAMP (Produits Artistiques de Métaux Précieux – Obiecte de artă din metale prețioase) este unul dintre liderii în rafinarea și prelucrarea aurului la nivel mondial. Compania a fost fondată în Chiasso, Elveția, în anul 1977. Este unul dintre cei mai renumiți producători de aur de investiții. Principalele facilități ale PAMP sunt situate în Castelul San Pietro și îmbină tehnologia de ultimă oră cu abilitățile celor mai buni specialiști elvețieni în inginerie. Compania este lider de piață în inovare și în fabricarea de lingouri din metale prețioase. Totodată este prima care acoperă reversul lingourilor sale din aur cu motive naturale. Toate produsele PAMP răspund standardelor de calitate în ceea ce privește aurul de investiții (Good delivery), acceptate de Banca Națională a Elveției, de Asociația Londra Bullion Market (The London Bullion Market Association, LBMA), Bursa Newyorkeză de Mărfuri (The New York Commodity Exchange, COMEX) și Bursa de Mărfuri Tokyo (The Tokyo Commodity Exchange, TOCOM).


Cumpărături online de valută și aur. Livrare în toată România.

Livrare oriunde în țară
Gamă bogată de produse, întotdeauna disponibile în stoc
Livrare discretă și rapidă
Asigurarea transportului