De ce să comand valută online?

Distribuiți aceasta postare

 

Cinci motive pentru care comenzile online de monedă reprezintă o variantă mai bună

 

De ce să comand monedă online este una dintre cele mai frecvente întrebări ale publicului de când s-a aflat că este deja posibilă furnizarea de monedă pe bază de comandă pe Internet. Achiziția de monedă și casele de schimb valutar sunt în mentalitatea oamenilor ceva arhaic, iar ideea că acest serviciu este deja disponibil pe internet pare ciudată. Răspunsul scurt este – pentru că suntem în 2019. Acest răspuns ștrengăresc ascunde câteva probleme pe care serviciul le rezolvă cu succes. Vă oferim 5 motive principale pentru a comanda monedă online.

 

  • Timpul costă

O vorbă veche de când lumea, dar azi, când fiecare poate calcula câți bani costă fiecare acțiune, micro-managementul timpului liber nu numai că este posibil, ci și într-o anumită măsură, parte din viața noastră de zi cu zi. Dacă stăm să analizăm, poate să vă ia o oră să schimbați bani, dacă luăm în calcul drumul, așteptatul la cozi, învârtitul după un loc de parcare sau, mai rău, statul în ploaie, pentru a schimba bani la cea mai apropiată casă de schimb. Ca referință, valoarea unei ore de muncă costă 39 RON net, conform datelor privind salariului mediu, în decembrie 2018.

 

  • Fără bătăi de cap

Cât de des vi se întâmplă ca micile detalii să vă strice o experiență frumoasă? Ați pornit la drum fără să aveți mărunt pentru taxa de autostradă, pentru gustări sau toaletă? Și de aici toată călătoria a început să fie neplăcută. Sau când sunteți pe plajă și la bar primesc doar numerar? Chiar dacă suntem în 2019, toate destinațiile din afara orașelor mari acceptă deseori doar bani de hârtie. Călătoria cu cardul poate fi și modernă și să vă economisească timp, așa cum am menționat la primul punct, dar asta nu înseamnă că nu poate strica o călătorie în străinătate. Însă, cu posibilitatea de a comanda moneda dorită și de a vă fi livrată la biroul ECONT sau la oricare adresă, discret și cu asigurare, toate bătăile de cap dispar.

 

  • Planificare ușoară

Motivul pentru care multe dintre persoanele care călătoresc în străinătate nu au valută la ele, este acela că își amintesc să schimbe bani în ultimul moment posibil, și atunci poate fi prea târziu. Cauzele sunt adesea banale și complet umane. Lipsa de timp (din nou), angajamentele la locul de muncă sau incertitudinea legată de suma care trebuie schimbată, atunci când se călătorește în grup. Soluția este simplă. 5 minute de căutat pe internet pentru prețurile care vă interesează și o comandă cu livrare la birou sau acasă și problema este rezolvată. Dacă se pot comanda bilete de avion pe internet, de ce să nu puteți comanda și banii de călătorie?

 

  • Un curs mai bun

Exemplele pe care vi le-am oferit la punctele de mai sus aduc în lumină ceva ce puțini dintre cei „fripți” împărtășesc. În străinătate cursul BGN-monedă locală este deseori păgubos. Cazurile în care bancomatele fac 10% profit din curs și iau încă o taxă de 3-5% (Italia este cunoscută pentru bancomatele hoațe, care există și în destinații de top precum Milano) sunt destul de multe, pentru a vă da de gândit dacă merită să achiziționați monedă străină după ce ajungeți la destinație. Când vorbim despre monede și destinații mai exotice, exemplele de cursuri de schimb dezavantajoase sunt și mai multe, iar găsirea unei monede locale în Bulgaria este imposibilă în afara orașelor mari. Dar când pot fi comandate peste 55 monede străine la prețuri extraordinare și livrate în următoarea zi lucrătoare, această problemă nu mai există.

 

  • Posibilitate de plată în monedă locală

Nu întotdeauna este vorba despre turism. Deseori călătoriile sunt și în interes de serviciu, iar o afacere bună presupune un preț bun. Atunci când dați cu câteva procente mai mult pentru produsele achiziționate, doar pentru că nu ați procurat moneda locală, puteți spune că faceți o afacere sau o achiziție bună. Indiferent dacă mergeți la shopping de produse sau de bunuri mobile, întotdeauna este mai profitabil să o faceți cu bani locali, întrucât cursul mediu oferit de comercianți va fi foarte rar în favoarea dumneavoastră. Atunci când știți de câți bani aveți nevoie și în ce monedă, nu mai rămâne decât să îi comandați cu câteva clicuri.

 

Fără risipă de timp, bani, nervi și fără un gust amar după călătoria în străinătate. Comandați online monedă străină și haideți să intrăm în anul 2020 cu capul sus!

Distribuiți aceasta postare
Categorii:  
Preț aur (XAU-BGN)
3153.25 BGN/1uncie + 0.11 BGN
Preț argint (XAG-BGN)
39.7524 BGN/1uncie - 0.02 BGN
RSS

Obțineți informații despre piață pe adresa de email.

Obțineți cele mai noi articole din "Jurnalul Aurului”.

Abonați-vă la newsletter-ul lunar

Comentarii

Adăugați primul comentariu
Adăugați un comentariu

Pentru a lăsa un comentariu la acest articol trebuie mai întâi să vă accesați contul Tavex

Preț aur (XAU-BGN)
3153.25 BGN/1uncie + 0.11 BGN
Preț argint (XAG-BGN)
39.7524 BGN/1uncie - 0.02 BGN
RSS

Obțineți informații despre piață pe adresa de email.

Obțineți cele mai noi articole din "Jurnalul Aurului”.

Abonați-vă la newsletter-ul lunar

Articole recomandate

Evoluția promisiunilor făcute pentru bancnotele din Rezerva Federală

De ce să comand valută online?

Economia încălzirii globale

 

Veți primi cele mai recente informații disponibile și oferte exclusive pentru produsele noastre.

Cine suntem? Vezi povestea noastră!

Faceți clic aici
0 PRODUS