Termeni si Conditii: ghicește prețul aurului și câștigi un lingou Tavex

Organizatorul campaniei „Ghicește prețul aurului și câștigi un lingou Tavex” este SC Tavex Gold SRL, denumit în continuare „Organizator”. Organizatorul campaniei își rezervă dreptul de a modifica sau completa unilateral regulile de participare în perioada campaniei. Modificările intră în vigoare după publicarea lor pe pagina de Facebook:

https://www.facebook.com/Tavex-AurValuta-549130468754895 .

 

În contextul acestor reguli, termenul „campanie” include jocurile în sine, promovarea lor și alte activități conexe.

 

  1. Desfășurarea activității:

Campania „Ghicește prețul aurului și câștigi un lingou Tavex” va avea loc pe pagina de Facebook tavex.ro (https://www.facebook.com/Tavex-AurValuta-549130468754895) și va fi împărțită în jocuri separate pe durata unei săptămâni. Campania începe în data de 25.01.2021 și se va finaliza în 09.02.2021. Tavex își rezervă dreptul de a schimba și actualiza regulile campaniei.

 

  1. Mecanismul campaniei:

Pe durata jocurilor va fi inclusă și o postare pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/Tavex-AurValuta-549130468754895 cu privire la condițiile de desfășurare a campaniei.

 

Pentru a participa în concurs, utilizatorii trebuie să scrie într-un comentariu, sub postarea aferentă, valoarea pe care o consideră ei pentru prețul unei uncii de aur conform LBMA A.M. (http://www.lbma.org.uk/precious-metal-prices#/table) pentru lunea următoare. Prețurile vor fi exprimate în dolari americani. Cel care se va apropia cel maim ult de prețul correct pe perioada jocului (fiecare joc durează o săptămână) va câștiga un lingou Tavex de 1 gram. Utilizatorii pot participa la tombolă dacă îndeplinesc aceste condiții pe perioada activității. Pentru a participa la joc, participanții la campanie, denumiți în continuare Utilizatori, trebuie să aibă cel puțin 18 ani. În cazurile în care utilizatorii au sub 18 ani, aceștia au dreptul să participe la campanie, dar numai cu acordul unui părinte / tutore. În cazul în care câștigă un premiu, trebuie să-l solicite împreună cu un părinte / tutore care va semna o declarație de consimțământ pentru a-l primi.

 

  1. Determinarea câștigătorilor:

În fiecare săptămână există un câștigător în joc – utilizatorul care a ghicit primul, în comentarii sub postare, valoarea cea mai apropiată de prețul unei uncii de aur de la LBMA A.M. fix (http://www.lbma.org.uk/precious-metal-prices#/table) pentru ziua de luni aferentă perioadei. Marți (prima fiind 02.02.2021), după o săptămână de concurs, câștigătorul din săptămâna anterioară, pe baza pronosticurilor făcute între luni, ora 00:00 și duminică, ora 24:00, va fi anunțat pe pagina de Facebook Tavex https://www.facebook.com/Tavex-AurValuta-549130468754895 .

 

Pentru a obține premiul, câștigătorul trebuie să contacteze organizatorul în 24 de ore de la anunț, prin trimiterea unui mesaj privat pe pagina de Facebook, care va include numele complet, adresa exactă și numărul de telefon și să specifice totodată cum vor putea intra în posesia premiului și disponibilitatea de a-l primi în persoană. În cazul în care câștigătorul nu va trimite mesajul privat în termen, organizatorul va încerca să contacteze persoana care a câștigat, în privat. Dacă aceasta nu răspunde în termen de 24 de ore, se va extrage un nou câștigător, următorul în ordinea aproximării prețului correct.

 

  1. Procesarea și administrarea datelor personale:

Prin participarea la campanie, utilizatorii își oferă numele de utilizator pe rețeaua socială (nume) și imaginea de profil Organizatorului (parte integrantă a platformei Facebook).

 

Aceste date vor fi administrate și prelucrate numai în scopul selectării și anunțării câștigătorilor paginii din perioada stabilită prin aceste reguli. În cazul în care un participant este selectat drept câștigător, cu acordul său explicit, Tavex va procesa informațiile furnizate de acesta prin mesaj privat: nume, adresa exactă și numărul de telefon. Aceste date personale vor fi administrate și prelucrate numai pentru a livra premiul participantului câștigător.

 

  1. Dreptul de a participa:

Dreptul de a participa la campanie este rezervat utilizatorilor Facebook care răspund corect sub postarea publicată pe pagina de Facebook a Tavex.ro (https://www.facebook.com/Tavex-AurValuta-549130468754895) în conformitate cu regulile descrise mai sus.

 

Pentru a participa la activitate, participanții la campanie, denumiți în continuare utilizatori, trebuie să aibă cel puțin 18 ani. În cazurile în care utilizatorii au sub 18 ani, aceștia au dreptul să participe la campanie, dar numai cu acordul unui părinte / tutore. În cazul în care câștigă un premiu, trebuie să-l solicite împreună cu un părinte / tutore care va semna o declarație de consimțământ pentru a-l primi.

 

Angajații Tavex sau alte persoane înrudite sau membrii familiilor lor nu pot participa la această campanie. Organizatorul decide, urmând regula din fraza anterioară, dacă o persoană are dreptul de a participa la campanie, iar decizia este definitivă.

0 PRODUS