Înapoi

1 uncie Monedă din Argint – Lunar Australian Anul Șobolanului 2020

1 oz
999.9
Australia


Moneda din Argint Lunar Australian Anul Șobolanului 2020 este prima monedă din noua serie "Lunar Australian III" emisă de Perth Mint. Fiecare monedă din această colecție este emisă odată la 12 ani în concordanță cu calendarul chinezesc.


Informații generale

  • Moneda Lunar Australian Anul Șobolanului 2020 conține 99,99% argint pur.
  • Monedele din Argint Lunar Australian Anul Șobolanului 2020 sunt recunoscute la nivel internațional. Făcând parte din seria "Lunar Australian, care este în continuă producție de mai bine de 20 de ani și prin portretizarea motivelor celebrului zodiac chinezesc și a efigiei celei mai puternice și mai longevive regine din secolul XX, Regina Elisabeta a II-a , această monedă este recunoscută în întreaga lume de dealeri și colecționari.
  • Aceste monede din argint sunt cadouri minunate pentru cei dragi.

Design

Aversul monedei ilustrează efigia reginei Elisabeta a II-a. Motivația alegerii ilustrării Majestății Sale provine din apartenența Australiei la Commonwealth of Nations din Regatul Unit. Fiind membru al Commonwealth-ului, Australia o are pe regina Elisabeta a II-a ca monarh constituțional. Deasupra efigiei reginei se află textele „ELIZABETH II” și „AUSTRALIA”. Mai jos sunt înscrise inițialele „IRB” ale designerului - Ian Rank-Broadley. În partea de jos, în semicerc, este înscrisă greutatea monedei, puritatea, anul emiterii și valoarea monedei.

Reversul monedei prezintă un șobolan între tulpinile de grâu. În design sunt incluse, de asemenea, caracterul chinezesc pentru „Șobolan”, inscripția „MOUSE 2020” și litera „P” de la Perth Mint.

Producător

Pentru a sărbătorii începrea noii serii "Lunar Australian III", această monedă superbă din argint este achiziția perfectă! Calendarul chinezesc este folosit astăzi de mulți pentru cosmologia inspirată din filosofia taoistă. Se crede că, în funcție de anul zodiacului când se naște o persoană, există o relație specială între personalitatea ei și animalul care face parte din calendar. Animalele din zodie se presupun a fi de natură simbolică, unde fiecare animal este o reprezentare a unui grup specific de caracteristici și trăsături care pot fi găsite în fiecare ființă umană. Există doisprezece animale în zodiacul chinezesc, fiecare fiind sărbătorită o dată la doisprezece ani. Anul șobolanului a fost sărbătorit în 1972, 1984, 1996, 2008 și 2020.

Cei născuți în anul șobolanului sunt considerați a fi buni în dobândirea și înmulțirea bogățiilor. Această abilitate provine din spiritul lor natural, curioas, care caută întotdeauna cunoștințe noi, astfel sunt capabili să profite de oportunități. Persoanele născute sub acest semn tind să aibă o intuiție puternică, fiind perfecționiste și foarte ambițioase. De asemenea, persoanele născute în anul șobolanului sunt fideli, devotați celor dragi și, în special, părinți buni.

Moneda Lunar Australian Anul Șobolanului - la fel de rară ca aurul

Perth Mint, producătorul seriilor Lunar Australian, a emis monedele din aur cu anul șobolanului pentru prima dată în anul 1996, urmând a fii emise din nou în 2008 și 2020. Următoarea ediție va fi disponibilă abia în 2032, când conform calendarului chinezesc, anul șobolanului, va aduce noi posibilități.


Cumpără online valută și aur. Livrare în toată România.

Livrare oriunde în țară
Gamă bogată de produse, întotdeauna disponibile în stoc
Livrare discretă și rapidă
Asigurarea transportului