Înapoi

1 gram Lingou din Aur – Valcambi Suisse

1.00 g
24 carate
Elveția


Fabricate de Valcambi, cea mai mare turnătorie de metale prețioase din Elveția, reprezintă un simbol distinctiv al calității, de puritate .9999 și lichiditate ridicată. Cu un design curat și elegant, lingoul din aur de 1g Valcambi Suisse este o alegere perfectă pentru cei care caută un produs din aur rafinat, care oferă cea mai bună valoare atunci când sunt luate în considerare lichiditatea, portabilitatea și prețul pe gram.


Informații generale

  • Procesele de fabricație și rafinare ale Valcambi sunt supravegheate de persoane acreditate de Biroul Federal Elvețian pentru Controlul Metalelor Prețioase și de LBMA (London Bullion Market Association), care garantează standardul strict de calitate și puritate al barelor de aur Valcambi;
  • Lingoul din aur Valcambi Suisse de reprezintă opțiunea ideală pentru persoanele interesate de aurul de investiții, care apreciază securitatea și stabilitatea oferită prin deținerea lingourilor din aur;
  • Lingoul din aur Valcambi Suisse reprezintă o metodă de diversificare a portofoliului dumneavoastră;
  • Lingourile din aur Valcambi Suisse sunt acceptate drept Good delivery de către Banca Centrală Elvețiană, de către LBMA și de toate schimburile majore de mărfuri din întreaga lume, garantând schimbul mondial al lingourilor din aur Valcambi de către dealeri, bănci și investitori deopotrivă;
  • Lingoul din aur Valcambi Suisse are un design modern, curat. Este simplu, dar elegant, cu o cantitate limitată de inscripție, lăsând mai mult loc pentru a evidenția suprafața asemănătoare oglinzilor.

Design

Pe aversul lingoului din aur se află ștampila oficială a Valcambi. În centrul lingoului este inscripționat „1 g”, „fine gold” și „999.9”. Pe reversul lingoului din aur se găsește ștampila testului, care garantează puritatea lingoului și numărul unic de serie. Inversul lingoului din aur de 1 gram are o suprafață albă strălucitoare cu textul înscris „VALCAMBI SUISSE”.

Lingoul din Aur 1g Valcambi Suisse este livrat într-un ambalaj transparent, impermeabil, ce conține elementele de autenticitatea precum seria și ștampila imprimate pe spatele acestuia. Greutatea corespunzătoare, puritatea aurului, numărul de serie unic și semnătura evaluatorului care sunt vizibile pe reversul lingoului și de asemenea imprimate pe spatele ambalajului certifică autenticitatea.

Producător

Reputația Elveției pentru producerea de produse luxoase de înaltă calitate nu se limitează doar la industria ceasurilor, ci se aplică și în cazul aurului pentru investiții. Cea mai mare parte a aurului din lume este rafinat în această țară alpină prosperă. Conform listei Good delivery, șase rafinării dețin 90% din piața aurului, iar patru dintre acestea, inclusiv Valcambi, au sediul în Elveția. În medie, Elveția rafinează între 65-75% din aprovizionarea anuală cu aur a lumii, ceea ce o face numărul unu în lumea mondială când vine la rafinarea aurului și la fabricarea lingourilor. Motivul pentru care Elveția deține această poziție se datorează nivelului ridicat de securitate, logistică eficientă a țării, a unui sistem financiar puternic care se încadrează în unele bănci internaționale de top din lume și, cel mai important, a legii stricte care a stabilit standarde ridicate în ceea ce privește calitatea și puritatea produsului brut. De exemplu, fiecare lingou din aur Valcambi conține ștampila unui analizator, văzută pe revers ca „ESSAYEUR FONDEUR”, care garantează puritatea lingoului. Pentru a putea pune acest marcaj pe lingouri, Valcambi trebuie să respecte legile stricte ale Elveției (Legea controlului metalelor prețioase) și să folosească un testator afirmat, care a dobândit licențele de testare federale necesare.

Cu alte cuvinte, fiecare lingou din aur Valcambi are puritatea acreditată de organele guvernamentale și industriale, calitatea sa respectă cele mai înalte standarde din industrie și sunt perfecționate de cei mai buni ingineri elvețieni, rezultând un produs care îndeplinește toate standardele de excelență.


Cumpără online valută și aur. Livrare în toată România.

Livrare oriunde în țară
Gamă bogată de produse, întotdeauna disponibile în stoc
Livrare discretă și rapidă
Asigurarea transportului