Adaugă alertă de preț

Grafice

Descoperă trendurile și ține pasul cu piețele internaționale. Graficele în timp real ale Tavex îți permit să analizezi piața și să iei decizii bune. Personalizează-ți graficele și mult succes!

Prețuri actualizate în urmă cu 25 seconds
Aur
Deschis: -
închide: -
Low: -
High: -
Preț actual %
Argint
Deschis: -
închide: -
Low: -
High: -
Preț actual %
Tavex ID

Crează-ți un cont securizat Tavex ID pentru a avea acces online la instrumente de investiții, precum demo, administrator de portofoliu și multe altele.

Crează TAVEX ID
Tavex ID

Crează-ți un cont securizat Tavex ID pentru a avea acces online la instrumente de investiții, precum demo, administrator de portofoliu și multe altele.


Întrebări frecvente

Percepeți taxe sau comisioane pentru schimbul valutar în locațiile dumneavoastră?

Lucrăm fără taxe și comisioane indiferent de valută. Beneficiați de cursul pe care îl vedeți afișat pe ecranele din sediile noastre și pe tavex.ro.

Schimbul valutar se poate efectua doar cu numerar.

Există opțiuni pentru comandarea unor produse mai specifice sau a celor care nu sunt din catalogul de produse Tavex?

Tavex încearcă întotdeauna să livreze clienților săi produsele dorite din aur și argint, indiferent dacă acestea sunt incluse în catalogul nostru de produse. Am stabilit deja o procedură pentru comandarea altor produse decât cele incluse în catalogul nostru de produse. Orice client interesat poate contacta angajații noștri, la sediu, pentru mai multe informații sau suna la 0735 666 888.

Cum se determină marjele produselor de investiții în aur și argint, de ce există produse cu aceeași greutate și prețuri diferite?

Cotațiile noastre de „cumpărare” și „vânzare” pentru valute, aur și argint pentru investiții sunt actualizate cel puțin la fiecare 15-20 de minute pentru a fi cât mai aproape de cele de pe piețele mondiale (a se vedea punctul 4). Marjele produselor noastre de investiții în aur și argint variază în principal din cauza prețului diferit de livrare pe care îl primim de la diferitele monetării și dealerii de pe piața secundară.
Rețineți că, atunci când vine vorba de produse fizice de aur cu amănuntul, prețul depinde în mare măsură de locul și timpul tranzacției, precum și de o serie de alte informații. Aici sunt câteva exemple:
• Să luăm două monede – ducatul austriac 1 și suveranul britanic. Primul este mult mai căutat în România, al doilea este mult mai popular în Grecia. În consecință, prima pe piață a celei dintâi este mai mare în România și a doua în Grecia.
• Foarte des primele produselor depind de timpul de livrare. De obicei, cu cât este mai mare timpul de livrare, cu atât este mai mare prima pentru un anumit produs și invers. De exemplu, dacă Tavex livrează Valcambi 10g în decurs de o săptămână și PAMP 10g în decurs de două săptămâni, este logic ca prima pentru produsul secundar să fie mai mare (alte lucruri fiind egale).
• Există cazuri când pe piața secundară un dealer cumpără o cantitate mare de produs, de exemplu Krugerand 1 oz. Deoarece dealerul are un capital limitat, în astfel de situații este normal să încerce să-și echilibreze gama de produse prin reducerea prețului Krugerand cu 1 oz comparativ cu alte produse cu 1 oz.
• Uneori, primele cresc, deoarece monetăriile în sine nu au suficientă capacitate pentru a satisface cererea de pe piața de retail. Un exemplu recent al situației din martie 2020, când a fost primul val de COVID.

Citește-le pe toate

Send to email