Adaugă alertă de preț

Alătură-te echipei Tavex

Vei lucra cu cele mai interesante produse financiare din lume – bancnote, monede, lingouri. Vei avea timp liber pentru studii, călătorii și aventuri. Te vei afla în preajma unor persoane inteligente, motivate și speciale. Salariul este și el atractiv!


Cum este să fii un Tavexian?

Atmosferă pozitivă

Vei lucra într-un mediu tânăr și vesel. La Tavex ne plac bunele relații, pentru că atunci când ne simțim bine, reușim să dăm ce este mai bun din noi. Colegii sunt minunați, amabili și te vor sprijini în orice ai nevoie.

Timp pentru tine

Cu siguranță sunt multe lucruri pentru care ai nevoie de timp – studii, călătorii, timp liber, familie, prieteni și iubire. Respectăm viața personală a echipei noastre. Avem un program de lucru flexibil care poate fi adaptat la nevoile fiecărui angajat.

Companie ambițioasă

Te așteaptă o mulțime de cursuri de formare interesante, programe de dezvoltare și practici de mentorat. Scopul nostru este acela de a fi cei mai buni din piață și investim cu plăcere în potențialul echipei noastre, astfel încât să creștem împreună.

Echipă extraordinară

La Tavex lucrează persoane amabile și oneste, care știu să lucreze și să se și distreze, care știu să facă echipă în orice moment și în orice situație. Suntem mândri că Tavex are o asemenea echipă unică.

Salariu atractiv

La Tavex, îți garantăm un salariu mai mare decât media salariilor pentru aceași poziție în industria noastră.

O experiență unică

La Tavex, ai ocazia să lucrezi cu metale prețioase și valute din întreaga lume. Suntem parte din cel mai mare grup din Nordul Europei, cu cea mai rapidă dezvoltare în comerțul cu aur și argint, respectiv schimb valutar.

Muncă și aventură

La Tavex ne ocupăm de lucruri serioase, dar ne și distrăm pe cinste. Depunem eforturi zilnice pentru a ridica standardele industriei în relația cu clienții, atât ca servicii, cât și ca experiență oferită. În plus, ne alocăm mult timp pentru a ne simți bine împreună.

Vezi video