Cariere

La Tavex lucrează persoane
cumsecade și oneste

Vei lucra cu cele mai interesante produse din lume – bancnote, monede, lingouri. Vei avea timp liber pentru studiu, călătorii și aventuri. Te vei afla în preajma unor persoane inteligente, motivate și speciale. O să-ți placă și salariul.

Vezi posturile libere

Lucrează într-oAtmosferă pozitivă

Vei lucra într-un mediu tânăr și vesel. La Tavex ne plac bunele relații, pentru că atunci când ne simțim bine, reușim să dăm ce este mai bun din noi. Colegii sunt minunați, amabili și te vor sprijini în orice ai nevoie.


AiTimp pentru tine

Cu siguranță sunt multe lucruri pentru care ai nevoie de timp – studiu, călătorii, distracție, relaxare, prieteni, familie, iubire. Respectăm viața personală a echipei noastre. Avem un program de lucru flexibil, care poate fi adaptat la dorințele individuale ale angajaților.


Dezvoltă-te într-oCompanie ambițioasă

Te așteaptă o multitudine de cursuri de formare interesante, programe de dezvoltare și practici de mentorat. Cunoștințele și abilitățile valoroase îți vor fi de folos de-a lungul întregii cariere profesionale. Scopul nostru este acela de a fi cei mai buni din piață și investim cu plăcere în potențialul echipei noastre, astfel încât să creștem împreună.


Fă parte dintr-oEchipă extraordinară

La Tavex lucrează persoane cumsecade și oneste. Oameni care știu să lucreze și să se și distreze. Să rămână împreună în orice moment și în orice situație. Suntem mândri că Tavex are o asemenea echipă unică.


Cariere
Muncă și aventură

La Tavex ne ocupăm de lucruri serioase, dar ne și distrăm pe cinste. Depunem zilnic eforturi pentru a ridica standardele la care se efectuează tranzacționarea aurului, argintului și schimbul valutar, dar, în același timp, alocăm mult timp pentru a ne simți bine împreună.

vizionează videoclipul
Cariere

Adevărata satisfacție vine atunci când te autodepășești Nora Yordanova, Resurse Umane

Pentru mine, satisfacția reală în muncă vine atunci când îți depășești propriile capacități. Totuși, pentru a menține acest sentiment, nu trebuie să încetezi să lucrezi cu propria persoană. Nu este deloc dificil atunci când ești înconjurat de o echipă formată din oameni minunați, bine intenționați și ambițioși.

Nora Yordanova
Resurse Umane

Cariere

0 PRODUS