Adaugă alertă de preț
Create new price bot
+ -
Create new price bot
Price bot summary

You are able to cancel price bot any time and do not have any monetary obligations once the bot makes automatic order.

Lingou de Aur 10 gr Valcambi Suisse

În stoc
Tavex vă pune la dispoziție Lingoul de Aur 10 gr Valcambi Suisse Produse de Valcambi, cea mai ... Citește mai mult
Vindem Cumpărăm Marjă
1-4
3757 lei
3514 lei 6.47%
5-9
3753 lei
3514 lei 6.37%
10+
3750 lei
3514 lei 6.29%
Fotografiile au scop ilustrativ. Diferitele produse pot prezenta abateri individuale de la aspectul lor perfect.

Introducere

Tavex vă pune la dispoziție Lingoul de Aur 10 gr Valcambi Suisse Produse de Valcambi, cea mai mare rafinărie de metale prețioase din Elveția, sunt garanția calității excepționale, purității .9999 și al unui grad ridicat de lichiditate. Cu un desig simplu și elegant, Lingoul de Aur elvețian 10 gr Valcambi este alegerea perfectă pentru cei care sunt în căutarea unui produs din aur care să le ofere cea mai bună valoare atunci când ne raportăm la lichiditate, portabilitate și prețul accesibil.

Prin achiziționarea acestui elegant lingou de aur, nu câștigați doar un metal prețios valoros, fabricat cu expertiza inginerească elvețiană, ci și o monedă alternativă care are garanția de a fi acceptată la nivel internațional deopotrivă de dealerii de lingouri, instituții financiare și de investitori.

De ce să cumperi?

 • Puritatea .9999 a lingourilor de aur este garantată. Procesele de fabricație și rafinare Valcambi sunt supravegheate îndeaproape de specialiști acreditați de Biroul Federal Elvețian pentru controlul metalelor prețioase și de LBMA (London Bullion Market Association), garantând standardul strict de calitate și puritate al lingourilor de aur Valcambi.
 • Lingourile de Aur 10 gr Valcambi sunt accesibile ca preț și, în același timp, un cadou elegant. Cantitatea de aur pe care lingoul o are îl face rezonabil ca preț și ideal pentru un cadou unic, valoros și ”fabricat în Elveția”;
 • Lingourile de Aur 10 gr Valcambi Suisse reprezintă măiestrie pură în aur. Lingoul de Aur 10 gr are un design modern, curat. Este simplu, dar elegant, cu o cantitate limitată de inscripție, lăsând mai mult loc pentru a evidenția suprafața asemănătoare oglinzilor.
 • Lingourile de aur Valcambi Suisse înseamnă bani. Lingourile de aur produse Valcambi Suisse sunt acceptate ca Livrare Bună (Good Delivery) de Banca Centrală Elvețiană, de LBMA și de toate instituțiile de schimburi majore de mărfuri din întreaga lume, garantând schimbul la nivel mondial al Lingourilor de Aur 10 gr ale PAMP de către dealeri de lingouri, bănci și investitori deopotrivă.
 • Lingoul de Aur 10 gr Valcambi Suisse valorează cât greutatea sa. Lingoul de Aur 10 gr Valcambi Suise se numără printre cele mai vândute lingouri de aur din lume. Valoarea sa se bazează în mod explicit pe conținutul de aur, care este legat de prețul predominant al aurului.

Cumpărând produse din aur reduceți riscurile financiare și vă protejați economiile

Valoarea aurului a crescut de-a lungul anilor, fiind un instrument foarte bun de păstrare și creștere a economiilor.

 • Valoarea produsului (1 buc)
  3757 lei
 • Preț de răscumpărare
  3514 lei
 • Marja de risc
  243 lei

Fact: Prețul aurului în RON a crescut cu 152.2% în ultimii 10 ani. Cel mai mic preț a fost de 4025 RON/oz și cel mai mare 11373 RON/oz. Prețul actual pe piața mondială e de 10991 RON/oz.

Istoric

Lingoul de Aur 10 gr Valcambi produs în Elveția

Reputația Elveției de a produce bunuri de lux de înaltă calitate nu se limitează la industria ceasurilor, ci se aplică în mod egal aurului de investiții. Elveția este pentru aur ceea ce Franța este pentru vin, o afirmație susținută prin fapte concrete care arată că cea mai mare parte a aurului mondial este rafinat în această țară alpină prosperă. Potrivit  London Good Delivery List, există 6 rafinării la nivel mondial, ce dețin 90% din piața aurului și 4 dintre acestea, inclusiv Valcambi, au sediul în Elveția. În medie, Elveția rafinează între 65-75% din aprovizionarea anuală cu aur a lumii, devenind astfel țara numărul 1 din lume când vine vorba de rafinarea aurului și de fabricarea lingourilor. Motivul pentru care Elveția revendică această poziție se datorează nivelului ridicat de securitate al țării, logisticii eficiente, un sistem financiar puternic care găzduiește unele dintre băncile internaționale de top din lume și, cel mai important, legislației stricte ce stabilește standarde ridicate în ceea ce privește calitatea și puritatea produselor precum lingourile finite. De exemplu, fiecare Lingou de Aur valcambiconține ștampila unui tester, aflată pe revers ca „ESSAYEUR FONDEUR”, ce garantează puritatea acestuia. Pentru a putea pune acest marcaj pe lingouri, Valcambi trebuie să respecte legile federale elvețiene stricte (Legea privind controlul metalelor prețioase) și să angajeze un tester care a dobândit licențele federale necesare. Acești specialiști desfășoară o muncă de finețe și sunt răspunzători pentru deciziile lor, iar în orice moment, trebuie să-și pună documentele la dispoziția autorităților pentru inspecție. Cu alte cuvinte, fiecare Lingou de Aur Valcambi are puritatea acreditată de organisme guvernamentale și industriale, calitatea sa respectă cele mai înalte standarde din industrie, fiind atestată de cei mai buni ingineri elvețieni. Așa rezultă un produs cu integritate, care depășește toate standardele de excelență. La urma urmei, este fabricat în Elveția.

Lingourile ștanțate se referă la procesul de fabricație aplicat pentru a le crea. Procesul începe prin încălzirea materialului aurifer într-un cuptor până se transformă într-o suspensie topită. În timpul procesului de încălzire, toate impuritățile nedorite sunt îndepărtate până când rămâne doar aurul topit de puritate ridicată, cel mai adesea de aproximativ 99,99%. Ulterior, acesta este turnat în forme, de obicei, cu aspect de lingouri mari, unde se răcește și se solidifică. Aurul solid este apoi introdus într-o mașina care îl taie în bucati uniforme. Ulterior, bucatile de aur sunt introduse într-o presă care le taie în lingouri de aur. Următorul pas implică cântărirea fiecărui lingou de aur pentru a se asigura că fiecare bucată de aur, nu este nici sub, nici peste greutatea dorită, iar lingourile care trec acest test sunt apoi lustruite pentru a obține o suprafață strălucitoare. Ultima etapă implică procesul de ștanțare în care lingoul din aur, proaspăt lustruit, este introdus într-o presă care apasă cu o forță uriașă pentru a transfera desenul matriței pe lingoul din aur. Rezultatul este un lingou ștanțat. Lingoul din aur proaspăt ștantat este apoi inspectat înainte de a fi ambalat într-un pachet transparent de protecție.

Rafinăria elvețiană Valcambi

Valcambi este o rafinărie de metale prețioase dn Elveția, înființată în 1961 și recunoscută la nivel mondial drept unul dintre cei mai mari producători și furnizori de lingouri de  investiții. Lingourile Valcambi sunt prețuite în întreaga lume pentru calitatea lor remarcabilă și sunt un semn distinctiv al măiestriei elvețiene, fiind astfel foarte căutate de cunoscători. Compania are fabrica în Balerna, Elveția, unde operează una dintre cele mai mari instalații de metale prețioase din lume, capabilă să rafineze un volum impresionant de 2.000 de tone metrice de metale prețioase pe an. Pentru a înțelege mai bine acest număr, producția anuală de aur la nivel mondial a fost de 3.000 de tone în 2013. Valoarea totală procesată anual de Valcambi este, cel puțin, impresionantă, iar faptul că Newmont Mining, una dintre cele mai mari companii de extracție a aurului din lume, deține o cotă majoritară în companie, indică faptul că este una rafinăriile de top din lume. Acreditate de toate bursele majore de metale prețioase, Banca Centrală a Elveției și LBMA (London Bullion Market Association), lingourile din aur și argint de la Valcambi sunt recunoscute la nivel mondial, cu clienți variind de la investitori de retail, la unele dintre cele mai mari instituții financiare internaționale, guverne și bănci centrale.

Valcambi membru al London Bullion Market Association

LBMA, sau London Bullion Market Association, a fost înființată ca un organism independent de supraveghere de către Banca Centrală a Marii Britanii în 1987. Rădăcinile LBMA pot fi urmărite de mai multe secole începând cu 1700, când Londra a început să apară ca cel mai important centru comercial pentru metale prețioase din lume. Denumită "London Gold Market", aceasta a fost auto-reglementată de cei mai importanți comercianți și producători de lingouri din Londra, care au supravegheat piața prin acreditarea rafinăriilor de metale prețioase pe lista de livrare bună din Londra. Doar acele rafinării care îndeplineau criteriile de calitate și puritate stabilite de lista "LGD" (London Good Delivery) aveau voie să intre pe piața lingourilor din Londra. Astăzi, mai mult de 135 de companii, care includ unele dintre cele mai mari rafinării de metale prețioase, furnizori de depozitare, producători și comercianți de lingouri, sunt membre ale London Bullion Market Association. Toate fac parte din LBMA, cea mai respectată și de încredere autoritate internațională din lume care monitorizează procesul de producție și rafinare a lingourilor din aur și argint. Rolul principal al LBMA este de a gestiona lista de livrare bună, care este astăzi standardul internațional pentru calitatea și evaluarea lingourilor din aur și argint.

Valoarea produsului în grame
10.001
Aur greutate în grame
10
Puritate
999.9
Aur greutate în uncii troy
0.32151
Lungime
25.3
Lățime
15.2
Grosime
1.6
Producător
Valcambi Suisse, Elveția

Aversul

Pe aversul Lingoului de Aur 10 gr eeste ștampila oficială a rafinăriei Valcambi. În centru sunt detalii despre greutatea și puritatea sa: "10 g", "FINE GOLD" și "999.9" reprezentând 99.99% aur pur. În partea de jos se regăsește ștampila inspectorului ce garantează autenticitatea și numărul unic de serie.

Revers

Reversul Lingoului de Aur 10 gr are o suprafață albă strălucitoare cu textul înscris „VALCAMBI SUISSE”.

Ambalaj

Lingoul de Aur 10 gr este livrat într-un ambalaj de protecție transparent și sigilat. Pentru comenzi mai mari, multiplii de 20 sunt disponibili în cutiile originale din plastic dur ale rafinăriei. Culoarea ambalajului (față – spate) este portocalie cu o margine albă.

Certificat de autenticitate

Greutatea corespunzătoare, finețea aurului, numărul unic de serie și semnătura inspectorului CHI ESSAYEUR FONDEUR (sau semnătura inspectorului până în 2017) vizibile pe reversul Lingoului de Aur 10 gr sunt tipărite și pe spatele ambalajului. Astfel, pachetul funcționează și ca un certificat de autenticitate.

Livrare
Când plasați o comandă prin magazinul nostru online, puteți alege să vi se livreze produsele prin curierul FAN Courier sau să le ridicați personal de la unul dintre birourile noastre din București.

Livrare prin FAN Courier după ce am primit plata dumneavoastră, produsele vor fi expediate în 24 de ore. Termenul de livrare este în termen de 1-3 zile lucrătoare. Curierul FAN Courier vă va contacta prin telefon.

Ridicare de la birourile Tavex: sunteți binevenit(ă) să veniți să vă colectați produsele la unul dintre birourile noastre din București în aceeași zi în care am primit plata.

În ambele cazuri, trebuie să aduceți un act de identitate valid pentru a colecta produsele. Luați în considerare faptul că plătitorul, clientul și destinatarul trebuie să fie aceeași persoană.

Asigurare
Pachetul este complet asigurat iar, în cazul extrem de puțin probabil ca pachetul să fie pierdut sau deteriorat, vom retrimite articolele sau vă vom rambursa banii.

Ambalare
Produsele sunt învelite în ambalaje de protecție și plasate într-un pachet discret, fără marcă.

Urmărirea expediției
Odată ce produsele au fost ambalate și trimise, veți primi instrucțiuni și un cod pentru a urmări expedierea.

Întârzieri
În cazul în care apare o întârziere a livrării sau dacă produsul comandat este epuizat, vă vom contacta întotdeauna prin e-mail pentru a vă oferi detalii despre livrare.

Estimarea costului de transport

Tavex asigură transport rapid, ușor și sigur pentru toate comenzile plasate online. Pentru comenzile cu o valoare totală de peste 100 lei, transportul este gratuit.

Disponibilitate mare a stocului

Majoritatea produselor Tavex sunt întotdeauna în stoc și, prin urmare, Tavex poate livra rapid și prelua în aceeași zi, la prețuri de top pe piață. Tavex este partener oficial al celor mai mari monetării din lume, cum ar fi Perth Mint Australia, Austrian Mint (Münze Österreich), China Great Wall Coins Investments Ltd.,al rafinăriilor PAMP Suisse și Valcambi – lideri de piață ai producției de lingouri din aur – dar și al altor numeroase rafinării și dealeri de aur.

.

Ridicarea produselor în aceeași zi

Ne puteți vizita oricând la reprezentanțele Tavex petru a beneficia de o consultație gratuită sau pentru a afla mai multe detalii despre un anumit produs. Dacă achiziționați online, puteți ridica produsele cumpărate în aceeași zi în care este procesată plata.

Preturi mici

Datorită experienței de peste 25 de ani și a volumelor mari de tranzacții, Tavex vă poate oferi cele mai bune prețuri de pe piață. Totodată, puteți maximiza rentabilitatea investiției  datorită marjelor și spread-urilor reduse operate de Tavex.

Produs în stoc

Acest produs este în stoc și va fi livrat imediat ce plata a fost efectuată.

București, Sun Plaza
București, AFI Cotroceni
Cluj-Napoca, Vivo!
București, Mega Mall

Consultanță gratuită pe bază de programare
Află cum poți investi în siguranță și obține informații de piață valoroase