Adaugă alertă de preț
Create new price bot
+ -
Create new price bot
Price bot summary

You are able to cancel price bot any time and do not have any monetary obligations once the bot makes automatic order.

2-4 săptămâni

Monedă de Aur Frunză de Arțar Canada 1 uncie

Pre-comanda
Tavex prezintă Moneda de Aur Frunză de Arțar Canada, prima monedă de investiții recunoscută ca instrument legal ... Citește mai mult
Vindem Cumpărăm Marjă
11245 lei
10543 lei 6.24%
The photos are used for illustration purposes only and may not be an exact representation of the product.

Introducere

Tavex prezintă Moneda de Aur Frunză de Arțar Canada, prima monedă de investiții recunoscută ca instrument legal de plată din lume care conține exclusiv 99,99% aur pur. Emisă prima oară în 1979, Moneda de Aur Frunză de Arțar este simbolul măiestriei Monetăriei Regale Canadiene. Cu o producție de 37 de milioane de monede, și-a câștigat reputația de cea mai populară monedă de investiții din aur de 24 de karate din lume. Decorată cu simbolul național canadian, frunza de arțar, această monedă de investiții are o puritate deosebită, marcată prin cei patru de 9 care strălucesc elegant pe suprafața monedei. Moneda de Aur Frunză de Arțar Canada este acceptată și tranzacționată la nivel global și, cel mai important, este disponibilă la prime reduse față de prețul spot al aurului. Drept urmare, orice investitor care dorește să-și diversifice portofoliul cu produse din aur fizic trebuie să aibă în vedere această frumoasă monedă canadiană.

De ce să cumperi?

 • Monedele de 1 uncie sunt legate direct de prețul aurului. Valoarea Monedei de Aur  Frunză de Arțar Canada este determinată, în primul rând, de conținutul de aur pur, care este strâns legat de prețul spot al aurului.
 • Monedele de Aur  Frunză de Arțar Canada sunt vândute cu o primă redusă. Datorită eficienței Monetăriei Regale Canadiene, costurile de producție sunt scăzute, ceea ce permite investitorilor să economisească atunci când cumperă aceste monede la prime reduse.
 • Monedele de Aur Frunză de Arțar Canada de 1 uncie au un grad ridicat de securitate. Această monedă de aur este prima din lume care conține o marcă de securitate anti-falsificare unică, care garantează autenticitatea.
 • Monedele de Aur Frunză de Arțar Canada înseamnă bani. Considerate instrumente de plată legale în Canada sunt aceptate și tranzacționate ca atare oriunde în lume.
 • Monedele de Aur Frunză de Arțar Canada sunt lichide și recunoscute internațional. Aflate în continuă producție de 42 de ani și prezentând efigia celei mai longevive regine din secolul 20,Elisabeta a II-a, Monedele de Aur - Frunză de Arțar Canada sunt un nume cunoscut pe piața globală a aurului.
 • Monedele de Aur Frunză de Arțar Canada sunt aur pur de 24 de karate. Combinația dintre puritatea ridicată a aurului și designul artistic conferă  monedeio strălucire de aur remarcabilă, care poate fi periculoasă pentru cei susceptibili să cadă victime „febrei aurului”.
 • Monedele de Aur Frunză de Arțar Canada sunt echivalentul economisirii. Monedele de Aur - Frunză de Arțar Canada sunt alegerea ideală pentru cei care plănuiesc să economisească pe termen lung și care apreciază securitatea și stabilitatea pe care o oferă deținerea.unor monede de aur considerate a fi un mijloc de plată legal.
 • Monedele de Aur Frunză de Arțar Canada sunt o modalitate excelentă de diversificare a portofoliului. Legătura redusă a aurului cu alte active financiare fac din Monedele de Aur - Frunză de Arțar Canada o modalitate bună de acoperire a portofoliului tău de investiții împotriva riscului de piață.

Cumpărând produse din aur reduceți riscurile financiare și vă protejați economiile

Valoarea aurului a crescut de-a lungul anilor, fiind un instrument foarte bun de păstrare și creștere a economiilor.

 • Valoarea produsului (1 buc)
  11245 lei
 • Preț de răscumpărare
  10543 lei
 • Marja de risc
  702 lei

Fact: Prețul aurului în RON a crescut cu 154.92% în ultimii 10 ani. Cel mai mic preț a fost de 3986 RON/oz și cel mai mare 11374 RON/oz. Prețul actual pe piața mondială e de 10758 RON/oz.

Istoric

Valoarea Monedei de Aur Frunză de Arțar Canada e dată de conținutul de aur de 24k

Lansarea monedei de aur de 24 de karate în anul 1979 a marcat o schimbare semnificativă în industria producției și comercializării aurului de investiții. Până atunci, toate monedele de aur erau produse dintr-un amestec de aliaje, deoarece aurul pur este extrem de moale, iar monedele de 24 de karate nu sunt potrivite pentru a fi puse în circulație.

Experții de la Monetăria Canadei (Royal Canadian Mint) erau convinși că pe viitor investitorii ar prefera mai degrabă să colecteze aur fizic, ca formă de economii pe termen lung, decât să folosească aurul în tranzacții comerciale. Această presupunere se dovedește a fi adevărată. În ultimii ani, vânzarea de monede de 24 de karate pe piața mondială a surclasat-o pe cea a monedelor de 22 de karate.

Moneda de Aur Frunză de Arțar originală avea puritatea de .999. Văzând succesul de care s-a bucurat, Royal Canadian Mint a decis să facă un pas inovator și după anul 1982 toate monedele Frunză de Arțar au avut o puritate de .9999.

 

Monetăria Regală Canadiană

Înființată în 1908, Monetăria Regală Canadiană a fost în ultimele 2 decenii unul dintre liderii de piață în aplicarea noilor tehnologii în producția de monede din aur și argint. Nu numai că a creat prima licitație legală de monede din aur care conțineau o puritate de patru nouăzeci, dar a mers un pas mai departe, în 1998, prin introducerea unei ediții speciale de monede de investiții, care conținea 1.02233 uncii troy de 99.999% (cinci nouă) aur pur. Eforturile monetăriei în perfecționarea monedei din aur de înaltă puritate nu s-au oprit la o uncie. În 2007, au fost depășite noi limite odată cu crearea unei monede, Gold Maple Leaf, cu greutatea de 100 de kilograme, puritate a aurului de .99999, în valoare de 1 milion de dolari canadieni.

În 2014, Monetăria Regală Canadiană a stabilit un nou standard în securitatea monedelor prin introducerea celei mai recente inovații numite "Tehnologia anti-contrafacere a ADN-ului lingourilor". Aceasta include un proces în care o ștanță microscopică unică de securitate este bătută pe fiecare monedă. Centrul ștanței conținea numărul "14" (pentru anul 2014), fiind vizibil numai sub un  zoom puternic. Această nouă tehnologie adaugă un alt strat de protecție împotriva contrafacerii, iar toate monedele Gold Maple Leaf bătute începând cu 2014 conțin această nouă caracteristică de securitate.

Valoarea produsului în grame
31.10659
Aur greutate în grame
31.10348
Puritate
9999
Aur greutate în uncii troy
1
Diameter
30
Grosime
-
Valoarea pe avers
50 dolari
Producător
Royal Canadian Mint, Canada

Aversul

Pe avers este efigia Reginei Elisabeta a II-a, deoarece Canada face parte din Commonwealth, iar Regina Marii Britanii îi este suveran constituțional. Deasupra efigiei reginei scrie “ELIZABETH II”, iar în partea de jos se găsește valoarea nominală "50 dollars" și anul emiterii.

Revers

Pe revers este simbolul național al Canadei, frunza de arțar, și deasupra textul “ CANADA”. De ambele părți ale frunzei, sunt patru de 9, și dedesubt mica marcă de securitate, precum și textul “FINE GOLD 1 OZ OR PUR”.

Ambalaj

Fiecare monedă este ambalată individual, într-o capsulă din plastic dur. Multiplii de 10 sunt disponibili în ambalajul original al monetăriei.

Livrare
Când plasați o comandă prin magazinul nostru online, puteți alege să vi se livreze produsele prin curierul FAN Courier sau să le ridicați personal de la unul dintre birourile noastre din București.

Livrare prin FAN Courier după ce am primit plata dumneavoastră, produsele vor fi expediate în 24 de ore. Termenul de livrare este în termen de 1-3 zile lucrătoare. Curierul FAN Courier vă va contacta prin telefon.

Ridicare de la birourile Tavex: sunteți binevenit(ă) să veniți să vă colectați produsele la unul dintre birourile noastre din București în aceeași zi în care am primit plata.

În ambele cazuri, trebuie să aduceți un act de identitate valid pentru a colecta produsele. Luați în considerare faptul că plătitorul, clientul și destinatarul trebuie să fie aceeași persoană.

Asigurare
Pachetul este complet asigurat iar, în cazul extrem de puțin probabil ca pachetul să fie pierdut sau deteriorat, vom retrimite articolele sau vă vom rambursa banii.

Ambalare
Produsele sunt învelite în ambalaje de protecție și plasate într-un pachet discret, fără marcă.

Urmărirea expediției
Odată ce produsele au fost ambalate și trimise, veți primi instrucțiuni și un cod pentru a urmări expedierea.

Întârzieri
În cazul în care apare o întârziere a livrării sau dacă produsul comandat este epuizat, vă vom contacta întotdeauna prin e-mail pentru a vă oferi detalii despre livrare.

Estimat cost de transport

Tavex oferă transport ușor și sigur pentru toate comenzile online. Verifică costurile.

Consultanță gratuită pe bază de programare
Află cum poți investi în siguranță și obține informații de piață valoroase