Adaugă alertă de preț
Create new price bot
+ -
Create new price bot
Price bot summary

You are able to cancel price bot any time and do not have any monetary obligations once the bot makes automatic order.

1-6 săptămâni

Lingou de Aur Valcambi 1 kg

Pre-comanda
Tavex vă pune la dispoziție Lingoul de Aur 1 kg Valcambi Suisse. Produse de Valcambi, cea mai ... Citește mai mult
Vindem Cumpărăm Marjă
363320 lei
330521 lei 9.03%
Fotografiile au scop ilustrativ. Diferitele produse pot prezenta abateri individuale de la aspectul lor perfect.

Introducere

Tavex vă pune la dispoziție Lingoul de Aur 1 kg Valcambi Suisse. Produse de Valcambi, cea mai mare rafinărie de metale prețioase din Elveția, sunt garanția calității excepționale, purității .9999 și al unui grad ridicat de lichiditate. Cei care doresc să achiziționeze lingouri de aur în cantitate mare, acest produs le oferă cel mai bun preț pe gram. Lingoul de Aur 1 kg Valcambi Suisee are o greutate incredibilă și este alegerea perfectă pentru investitorii cărora le place să poată atingă aurul deținut deoarece valoarea lingoului nu scade dacă are mici zgârieturi sau denivelări. 

Prin achiziționarea acestui elegant lingou de aur, nu câștigați doar un metal prețios valoros, fabricat cu expertiza inginerească elvețiană, ci și o monedă alternativă care are garanția de a fi acceptată la nivel internațional deopotrivă de dealerii de lingouri, instituții financiare și de investitori.

De ce să cumperi?

 • Puritatea .9999 a lingourilor de aur este garantată. Procesele de fabricație și rafinare Valcambi sunt supravegheate îndeaproape de specialiști acreditați de Biroul Federal Elvețian pentru controlul metalelor prețioase și de LBMA (London Bullion Market Association), garantând standardul strict de calitate și puritate al lingourilor de aur Valcambi.
 • Lingourile de Aur 1 kg Valcambi Suisse sunt echivalentul economisirii. Aceste lingouri sunt alegerea ideală pentru cei care plănuiesc să economisească pe termen lung și care apreciază securitatea și stabilitatea pe care o oferă deținerea lingourilor de aur fizice.
 • Lingourile de Aur Valcambi Suisse sunt o modalitate excelentă de a-ți diversifica portofoliul. Legătura redusă a aurului cu alte active financiare fac din Lingourile de aur 1 kg Valcambi Suisse o modalitate bună de acoperire a portofoliului tău de investiții împotriva riscului de piață.
 • Lingourile de aur Valcambi Suisse înseamnă bani. Lingourile de aur produse Valcambi Suisse sunt acceptate ca Livrare Bună (Good Delivery) de Banca Centrală Elvețiană, de LBMA și de toate instituțiile de schimburi majore de mărfuri din întreaga lume, garantând schimbul la nivel mondial al Lingourilor de Aur 1 kg Valcambi Suisse de către dealeri de lingouri, bănci și investitori deopotrivă.
 • Lingourile de Aur 1kg Valcambi Suisse au o greutate extraordinară. Atingerea „reală” a aurului va aduce zâmbetul pe buzele oricărui investitor.
 • Lingourile de Aur 1kg Valcambi Suisse valorează exact greutatea lor în aur. Valoarea lor este strâns legată de conținutul fin de aur, care, la rândul său, este strâns legat de prețul predominant al aurului.

Cumpărând produse din aur reduceți riscurile financiare și vă protejați economiile

Valoarea aurului a crescut de-a lungul anilor, fiind un instrument foarte bun de păstrare și creștere a economiilor.

 • Valoarea produsului (1 buc)
  363320 lei
 • Preț de răscumpărare
  330521 lei
 • Marja de risc
  32799 lei

Fact: Prețul aurului în RON a crescut cu 152.2% în ultimii 10 ani. Cel mai mic preț a fost de 4025 RON/oz și cel mai mare 11373 RON/oz. Prețul actual pe piața mondială e de 10991 RON/oz.

Istoric

Lingoul de aur turnat Valcambi „made în Elveția

Reputația Elveției de a produce bunuri de lux de înaltă calitate nu se limitează la industria ceasurilor, ci se aplică în mod egal aurului de investiții. Elveția este pentru aur ceea ce Franța este pentru vin, o afirmație susținută prin fapte concrete care arată că cea mai mare parte a aurului mondial este rafinat în această țară alpină prosperă. Potrivit  London Good Delivery List, există 6 rafinării la nivel mondial, ce dețin 90% din piața aurului și 4 dintre acestea, inclusiv Valcambi, au sediul în Elveția. În medie, Elveția rafinează între 65-75% din aprovizionarea anuală cu aur a lumii, devenind astfel țara numărul 1 din lume când vine vorba de rafinarea aurului și de fabricarea lingourilor. Motivul pentru care Elveția revendică această poziție se datorează nivelului ridicat de securitate al țării, logisticii eficiente, un sistem financiar puternic care găzduiește unele dintre băncile internaționale de top din lume și, cel mai important, legislației stricte ce stabilește standarde ridicate în ceea ce privește calitatea și puritatea produselor precum lingourile finite. De exemplu, fiecare Lingou de Aur valcambiconține ștampila unui tester, aflată pe revers ca „ESSAYEUR FONDEUR”, ce garantează puritatea acestuia. Pentru a putea pune acest marcaj pe lingouri, Valcambi trebuie să respecte legile federale elvețiene stricte (Legea privind controlul metalelor prețioase) și să angajeze un tester care a dobândit licențele federale necesare. Acești specialiști desfășoară o muncă de finețe și sunt răspunzători pentru deciziile lor, iar în orice moment, trebuie să-și pună documentele la dispoziția autorităților pentru inspecție. Cu alte cuvinte, fiecare Lingou de Aur Valcambi are puritatea acreditată de organisme guvernamentale și industriale, calitatea sa respectă cele mai înalte standarde din industrie, fiind atestată de cei mai buni ingineri elvețieni. Așa rezultă un produs cu integritate, care depășește toate standardele de excelență. La urma urmei, este fabricat în Elveția.

 

AAA The process to  manufacture a  cast  gold bar starts  by heating  gold  material  in a furnace until it turns to a molten slurry. During the heating process, all unwanted impurities in the slurry  are removed  until  only  molten  gold  of  high  purity  is  left,  most  often  at around 99.99%. The refined gold is cooled and then either converted into gold granules or small gold bits. Either of these forms is weighed and adjusted according to the required weight of the desired cast gold bar and is then placed in an iron cast mold. The mold is put into a furnace which melts the small pieces of gold inside the iron cast mold. After the gold has melted, the molds are cooled and the gold solidifies inside. The result is a cast bar. These newly cast gold bars are then inspected and weighed. The bars that pass the test are cleaned and inserted into a hydraulic press that applies the needed marks on the top side of the cast gold bar.  

Investors  need  to  take  into  consideration  that  unlike  minted  bars  which  are  created  from uniform gold panels and have even surfaces, the surface of a cast bar is sometimes rough and uneven. This makes them a perfect choice for those who like to handle and “feel” their gold bars since the re-sale value is not affected by mild scratches or dents. 

Rafinăria elvețiană Valcambi

Valcambi este o rafinărie de metale prețioase dn Elveția, înființată în 1961 și recunoscută la nivel mondial drept unul dintre cei mai mari producători și furnizori de lingouri de  investiții. Lingourile Valcambi sunt prețuite în întreaga lume pentru calitatea lor remarcabilă și sunt un semn distinctiv al măiestriei elvețiene, fiind astfel foarte căutate de cunoscători. Compania are fabrica în Balerna, Elveția, unde operează una dintre cele mai mari instalații de metale prețioase din lume, capabilă să rafineze un volum impresionant de 2.000 de tone metrice de metale prețioase pe an. Pentru a înțelege mai bine acest număr, producția anuală de aur la nivel mondial a fost de 3.000 de tone în 2013. Valoarea totală procesată anual de Valcambi este, cel puțin, impresionantă, iar faptul că Newmont Mining, una dintre cele mai mari companii de extracție a aurului din lume, deține o cotă majoritară în companie, indică faptul că este una rafinăriile de top din lume. Acreditate de toate bursele majore de metale prețioase, Banca Centrală a Elveției și LBMA (London Bullion Market Association), lingourile din aur și argint de la Valcambi sunt recunoscute la nivel mondial, cu clienți variind de la investitori de retail, la unele dintre cele mai mari instituții financiare internaționale, guverne și bănci centrale.

Valcambi membru al London Bullion Market Association

LBMA, sau London Bullion Market Association, a fost înființată ca un organism independent de supraveghere de către Banca Centrală a Marii Britanii în 1987. Rădăcinile LBMA pot fi urmărite de mai multe secole începând cu 1700, când Londra a început să apară ca cel mai important centru comercial pentru metale prețioase din lume. Denumită "London Gold Market", aceasta a fost auto-reglementată de cei mai importanți comercianți și producători de lingouri din Londra, care au supravegheat piața prin acreditarea rafinăriilor de metale prețioase pe lista de livrare bună din Londra. Doar acele rafinării care îndeplineau criteriile de calitate și puritate stabilite de lista "LGD" (London Good Delivery) aveau voie să intre pe piața lingourilor din Londra. Astăzi, mai mult de 135 de companii, care includ unele dintre cele mai mari rafinării de metale prețioase, furnizori de depozitare, producători și comercianți de lingouri, sunt membre ale London Bullion Market Association. Toate fac parte din LBMA, cea mai respectată și de încredere autoritate internațională din lume care monitorizează procesul de producție și rafinare a lingourilor din aur și argint. Rolul principal al LBMA este de a gestiona lista de livrare bună, care este astăzi standardul internațional pentru calitatea și evaluarea lingourilor din aur și argint.

Valoarea produsului în grame
1000
Aur greutate în grame
1000
Puritate
999.9
Aur greutate în uncii troy
32.15075
Lungime
117
Lățime
53
Grosime
8.9
Producător
Valcambi Suisse, Elveția

Aversul

Pe aversul Lingoului de Aur 1000 gr este gravat textul „VALCAMBI SUISSE” și ștampila oficială a rafinăriei Valcambi. În centru sunt detalii despre greutatea și puritatea sa: "1000 g", "gold" și "999.9" reprezentând 99.99% aur pur. În partea de jos se regăsește ștampila inspectorului ce garantează autenticitatea și numărul unic de serie.

Revers

Reversul Lingoului de Aur 1000 gr este lustruit și fără nicio inscripție.

Ambalaj

Lingoul de Aur 1000 gr este livrat într-un ambalaj provizoriu creat de Tavex, nu în cel original, al fabricii.

Certificat de autenticitate

Lingoul de Aur 1000 g este livrat cu un certificat de autenticitate separat. Cel mai probabil acesta cuprinde elementele gravate pe aversul lingoului, și anume: greutate, puritatea aurului, seria unică și ștampila inspectorului.

Livrare
Când plasați o comandă prin magazinul nostru online, puteți alege să vi se livreze produsele prin curierul FAN Courier sau să le ridicați personal de la unul dintre birourile noastre din București.

Livrare prin FAN Courier după ce am primit plata dumneavoastră, produsele vor fi expediate în 24 de ore. Termenul de livrare este în termen de 1-3 zile lucrătoare. Curierul FAN Courier vă va contacta prin telefon.

Ridicare de la birourile Tavex: sunteți binevenit(ă) să veniți să vă colectați produsele la unul dintre birourile noastre din București în aceeași zi în care am primit plata.

În ambele cazuri, trebuie să aduceți un act de identitate valid pentru a colecta produsele. Luați în considerare faptul că plătitorul, clientul și destinatarul trebuie să fie aceeași persoană.

Asigurare
Pachetul este complet asigurat iar, în cazul extrem de puțin probabil ca pachetul să fie pierdut sau deteriorat, vom retrimite articolele sau vă vom rambursa banii.

Ambalare
Produsele sunt învelite în ambalaje de protecție și plasate într-un pachet discret, fără marcă.

Urmărirea expediției
Odată ce produsele au fost ambalate și trimise, veți primi instrucțiuni și un cod pentru a urmări expedierea.

Întârzieri
În cazul în care apare o întârziere a livrării sau dacă produsul comandat este epuizat, vă vom contacta întotdeauna prin e-mail pentru a vă oferi detalii despre livrare.

Estimarea costului de transport

Tavex asigură transport rapid, ușor și sigur pentru toate comenzile plasate online. Pentru comenzile cu o valoare totală de peste 100 lei, transportul este gratuit.

Consultanță gratuită pe bază de programare
Află cum poți investi în siguranță și obține informații de piață valoroase