Adaugă alertă de preț
Create new price bot
+ -
Create new price bot
Price bot summary

You are able to cancel price bot any time and do not have any monetary obligations once the bot makes automatic order.

Lingou de Aur 2.5 g PAMP Rosa

În stoc
Tavex vă oferă lingoul de aur PAMP Rosa de 2,5 g. Un design clasic al produsului PAMP, ... Citește mai mult
Vindem Cumpărăm Marjă
1122 lei
870 lei 22.46%
Fotografiile au scop ilustrativ. Diferitele produse pot prezenta abateri individuale de la aspectul lor perfect.

Introducere

Tavex vă oferă lingoul de aur PAMP Rosa de 2,5 g. Un design clasic al produsului PAMP, motivul lingoului bătut Rosa înfățișează cea mai apreciată și mai frumoasă dintre toate florile. Un trandafir în plină înflorire încoronează tija, cu doi muguri răsăriți printre frunze, pe cale să se deschidă. La fel cum trandafirul este cea mai mai măreață floare din lume, motivul Rosa pune în valoare frumusețea și valoarea inerentă a metalelor prețioase.

Fabricat de PAMP, producător elvețian de metale prețioase de renume mondial, acreditat de Banca Centrală Elvețiană și de LBMA, lingoul de aur de 2,5 grame este o alegere perfectă pentru cei care caută un produs din aur rafinat, care oferă un bun echilibru între lichiditate, portabilitate și accesibilitate. Intrând în posesia acestui elegant lingou de aur, nu numai că obțineți un metal prețios produs după standardele inginerești elvețiene, dar și o ”monedă” forte alternativă care are garanția implicită de a fi acceptată la nivel internațional de către comercianții de lingouri, instituții financiare și investitori deopotrivă.

De ce să cumperi?

 • Puritatea de .9999 a lingourilor de aur PAMP Rosa este garantată. Procesele de producție și rafinare ale PAMP sunt certificate de către evaluatori acreditați de Biroul Federal Elvețian pentru Controlul Metalelor Prețioase și de LBMA (London Bullion Market Association), garantând astfel standardul strict de calitate și puritate al lingourilor de aur PAMP.
 • Lingourile de aur PAMP Rosa de 2,5 g sunt cadouri elegante, dar accesibile. Cantitatea specifică de aur conținută în lingoul de 2,5 grame face ca acesta să aibă un preț rezonabil, dar să fie foarte potrivit și pentru cadouri, deoarece este unic, valoros și „Swiss made”.
 • Lingourile de aur PAMP Rosa reprezintă meșteșugul pur în aur. Lingoul de aur de 2,5 g este fabricat la cele mai înalte standarde inginerești elvețiene. Motivul lingoului bătut Rosa înfățișează cea mai apreciată și mai frumoasă dintre toate florile. Motivul Rosa pune în valoare frumusețea și valoarea inerentă a metalelor prețioase.
 • Lingoul de aur PAMP Rosa își merită valoarea greutății sale în aur. Lingoul PAMP de 2,5 grame se numără printre cele mai vândute produse din aur având acest format din lume. Valoarea sa se bazează în mod explicit pe conținutul de aur fin, care este legat de prețul predominant al aurului.
 • Lingourile de aur PAMP Rosa sunt bani. Lingourile de aur PAMP sunt acceptate ca Good Delivery de către Banca Centrală Elvețiană, de către LBMA și de toate marile burse de mărfuri din întreaga lume, garantând posibilitatea schimbării, la nivel mondial, a lingourilor din aur de 2,5 grame PAMP de către comercianții de lingouri, bănci și investitori deopotrivă.

Cumpărând produse din aur reduceți riscurile financiare și vă protejați economiile

Valoarea aurului a crescut de-a lungul anilor, fiind un instrument foarte bun de păstrare și creștere a economiilor.

 • Valoarea produsului (1 buc)
  1122 lei
 • Preț de răscumpărare
  870 lei
 • Marja de risc
  252 lei

Fact: Prețul aurului în RON a crescut cu 152.2% în ultimii 10 ani. Cel mai mic preț a fost de 4025 RON/oz și cel mai mare 11373 RON/oz. Prețul actual pe piața mondială e de 10991 RON/oz.

Lingourile ștanțate se referă la procesul de fabricație aplicat pentru a le crea. Procesul începe prin încălzirea materialului aurifer într-un cuptor până se transformă într-o suspensie topită. În timpul procesului de încălzire, toate impuritățile nedorite sunt îndepărtate până când rămâne doar aurul topit de puritate ridicată, cel mai adesea de aproximativ 99,99%. Ulterior, acesta este turnat în forme, de obicei, cu aspect de lingouri mari, unde se răcește și se solidifică. Aurul solid este apoi introdus într-o mașina care îl taie în bucati uniforme. Ulterior, bucatile de aur sunt introduse într-o presă care le taie în lingouri de aur. Următorul pas implică cântărirea fiecărui lingou de aur pentru a se asigura că fiecare bucată de aur, nu este nici sub, nici peste greutatea dorită, iar lingourile care trec acest test sunt apoi lustruite pentru a obține o suprafață strălucitoare. Ultima etapă implică procesul de ștanțare în care lingoul din aur, proaspăt lustruit, este introdus într-o presă care apasă cu o forță uriașă pentru a transfera desenul matriței pe lingoul din aur. Rezultatul este un lingou ștanțat. Lingoul din aur proaspăt ștantat este apoi inspectat înainte de a fi ambalat într-un pachet transparent de protecție.

PAMP - produse artistice din metale prețioase

PAMP a fost fondată în 1977 în Elveția și de atunci s-a tot dezvoltat, devenind cel mai important producător mondial de lingouri cu greutate variată, de la 1 la 100 de grame. Principalul punct de producție PAMP este în pitorescul sat elvețian Castel San Pietro, unde operează o rafinărie avansată și o fabrică care aplică cele mai înalte metode de inginerie elvețiene și cele mai noi tehnologii de ultimă oră în procesele de rafinare și producție ale faimoaselor lingouri. Recunoscută ca lider de piață în inovație și în fabricarea lingourilor de metale prețioase cu amănuntul, compania a fost primul producător de metale prețioase care a înfrumusețat reversul lingourilor sale din aur cu diferite simboluri. Unul dintre ele, cel al Fortunei, Zeița Romană a Norocului, a devenit un hit mondial și este astăzi semnul distinctiv al excelenței PAMP ca fabricator. Nu este de mirare că acronimul mărcii PAMP (Produits Artistiques Métaux Précieux) înseamnă produse artistice din metale prețioase. Lingourile de înaltă puritate și calitate ale PAMP sunt acreditate de Banca Națională a Elveției și de LBMA (London Bullion Market Association), ceea ce le face alegerea preferată a instituțiilor financiare de top, a băncilor centrale, a investitorilor și a colecționarilor din întreaga lume.

PAMP un membru al London Bullion Market Association

LBMA, sau London Bullion Market Association, a fost înființată ca un organism independent de supraveghere de către Banca Centrală a Marii Britanii în 1987. Rădăcinile LBMA pot fi urmărite de mai multe secole începând cu 1700, când Londra a început să apară ca cel mai important centru comercial pentru metale prețioase din lume. Denumită "London Gold Market", aceasta a fost auto-reglementată de cei mai importanți comercianți și producători de lingouri din Londra, care au supravegheat piața prin acreditarea rafinăriilor de metale prețioase pe lista de livrare bună din Londra. Doar acele rafinării care îndeplineau criteriile de calitate și puritate stabilite de lista "LGD" (London Good Delivery) aveau voie să intre pe piața lingourilor din Londra. Astăzi, mai mult de 135 de companii, care includ unele dintre cele mai mari rafinării de metale prețioase, furnizori de depozitare, producători și comercianți de lingouri, sunt membre ale London Bullion Market Association. Toate fac parte din LBMA, cea mai respectată și de încredere autoritate internațională din lume care monitorizează procesul de producție și rafinare a lingourilor din aur și argint. Rolul principal al LBMA este de a gestiona lista de livrare bună, care este astăzi standardul internațional pentru calitatea și evaluarea lingourilor din aur și argint. PAMP este membru LBMA din 1987.

Valoarea produsului în grame
2.5
Aur greutate în grame
2.5
Puritate
999.9
Aur greutate în uncii troy
0.08038
Lungime
19
Lățime
11.5
Grosime
0.6
Producător
PAMP, Elveția

Aversul

Motivul lingoului bătut Rosa înfățișează cea mai apreciată și mai frumoasă dintre toate florile. Un trandafir în plină floare încoronează tulpina, cu doi muguri răsăriți printre frunze, pe cale să se deschidă.

Revers

În partea superioară a lingoului se vede ștampila oficială a PAMP și textul "SUISSE". În centrul lingoului sunt gravate "2,5 g", "FINE GOLD" și "999.9", ceea ce înseamnă aur pur 99,99%. În partea de jos a lingoului se află ștampila evaluatorului, care garantează puritatea lingoului de aur și numărul unic de serie.

Ambalaj

Lingoul de aur de 2,5 g este livrat într-un ambalaj de protecție sigilat, transparent și inviolabil. Pentru comenzi mai mari, sunt disponibili multipli de 25 de bucăți în cutii de plastic dur originale din fabrică. Ambalajul este de culoare albastru marin pe față, iar pe spate este alb.

Certificat de autenticitate

Greutatea corespunzătoare, finețea aurului, numărul unic de serie și semnătura evaluatorului, care sunt vizibile pe reversul lingoului de aur de 2,5 grame, sunt, de asemenea, imprimate pe spatele ambalajului. Astfel, ambalajul funcționează, de asemenea, ca un certificat de autenticitate semnat.

Livrare
Când plasați o comandă prin magazinul nostru online, puteți alege să vi se livreze produsele prin curierul FAN Courier sau să le ridicați personal de la unul dintre birourile noastre din București.

Livrare prin FAN Courier după ce am primit plata dumneavoastră, produsele vor fi expediate în 24 de ore. Termenul de livrare este în termen de 1-3 zile lucrătoare. Curierul FAN Courier vă va contacta prin telefon.

Ridicare de la birourile Tavex: sunteți binevenit(ă) să veniți să vă colectați produsele la unul dintre birourile noastre din București în aceeași zi în care am primit plata.

În ambele cazuri, trebuie să aduceți un act de identitate valid pentru a colecta produsele. Luați în considerare faptul că plătitorul, clientul și destinatarul trebuie să fie aceeași persoană.

Asigurare
Pachetul este complet asigurat iar, în cazul extrem de puțin probabil ca pachetul să fie pierdut sau deteriorat, vom retrimite articolele sau vă vom rambursa banii.

Ambalare
Produsele sunt învelite în ambalaje de protecție și plasate într-un pachet discret, fără marcă.

Urmărirea expediției
Odată ce produsele au fost ambalate și trimise, veți primi instrucțiuni și un cod pentru a urmări expedierea.

Întârzieri
În cazul în care apare o întârziere a livrării sau dacă produsul comandat este epuizat, vă vom contacta întotdeauna prin e-mail pentru a vă oferi detalii despre livrare.

Estimarea costului de transport

Tavex asigură transport rapid, ușor și sigur pentru toate comenzile plasate online. Pentru comenzile cu o valoare totală de peste 100 lei, transportul este gratuit.

Disponibilitate mare a stocului

Majoritatea produselor Tavex sunt întotdeauna în stoc și, prin urmare, Tavex poate livra rapid și prelua în aceeași zi, la prețuri de top pe piață. Tavex este partener oficial al celor mai mari monetării din lume, cum ar fi Perth Mint Australia, Austrian Mint (Münze Österreich), China Great Wall Coins Investments Ltd.,al rafinăriilor PAMP Suisse și Valcambi – lideri de piață ai producției de lingouri din aur – dar și al altor numeroase rafinării și dealeri de aur.

.

Ridicarea produselor în aceeași zi

Ne puteți vizita oricând la reprezentanțele Tavex petru a beneficia de o consultație gratuită sau pentru a afla mai multe detalii despre un anumit produs. Dacă achiziționați online, puteți ridica produsele cumpărate în aceeași zi în care este procesată plata.

Preturi mici

Datorită experienței de peste 25 de ani și a volumelor mari de tranzacții, Tavex vă poate oferi cele mai bune prețuri de pe piață. Totodată, puteți maximiza rentabilitatea investiției  datorită marjelor și spread-urilor reduse operate de Tavex.

Produs în stoc

Acest produs este în stoc și va fi livrat imediat ce plata a fost efectuată.

București, Sun Plaza
București, AFI Cotroceni
Cluj-Napoca, Vivo!
București, Mega Mall

Consultanță gratuită pe bază de programare
Află cum poți investi în siguranță și obține informații de piață valoroase