Adaugă alertă de preț
Create new price bot
+ -
Create new price bot
Price bot summary

You are able to cancel price bot any time and do not have any monetary obligations once the bot makes automatic order.

2-4 săptămâni

Lingou de Aur 50 grame – Argor-Heraeus

Pre-comanda
Lingoul de aur 50 grame Argor-Heraeus este un produs din aur de investiții de înaltă calitate. Acest ... Citește mai mult
Vindem Cumpărăm Marjă
18113 lei
17308 lei 4.44%
Fotografiile au scop ilustrativ. Diferitele produse pot prezenta abateri individuale de la aspectul lor perfect.

Introducere

Lingoul de aur 50 grame Argor-Heraeus este un produs din aur de investiții de înaltă calitate. Acest lingou de aur este fabricat de Argor-Heraeus, una dintre cele mai importante rafinării de metale prețioase din lume. Lingoul este realizat de aur pur 99,99% și reprezintă o opțiune excelentă pentru oricine dorește să investească în aur. Tavex Group este dealer oficial al Argor-Heraeus din 2023.

Cu o greutate de 50 grame, acest lingou de aur dispune de o dimensiune convenabilă atât pentru investitorii noi, cât și pentru cei cu experiență. Este ușor de depozitat și de transportat, fiind recunoscut la nivel mondial ca o investiție valoroasă. Fie că dorești să cumperi aur pentru prima dată sau să-l adaugi la portofoliul de investiții existent, lingoul de aur 50 grame Argor-Heraeus este o alegere excelentă.

Aurul de investiții este o modalitate populară de diversificare a unui portofoliu, iar cumpărarea de lingouri de aur este una dintre cele mai comune modalități de a investi. Valoarea aurului tinde să crească în timp, ceea ce îl face o opțiune de încredere în materfie de investiții. Așadar, dacă dorești să cumperi aur, ia în considerare lingoul de aur 50 grame Argor-Heraeus, fiind o alegere bună pentru a investi. Intrând în posesia acestui elegant lingou de aur, nu numai că vei obține un metal prețios valoros, fabricat prin expertiza ingineriei elvețiene, dar și o monedă forte alternativă care are garanția implicită de a fi acceptată, deopotrivă, la nivel internațional de către comercianții de lingouri, instituțiile financiare și investitori.

De ce să cumperi?

 • Puritatea lingourilor de aur de 9999 fine este garantată. Procesele de producție și rafinare Argor-Heraeus sunt supravegheate de LBMA (London Bullion Market Association), garantând standardul strict de calitate și puritate al lingourilor de aur.
 • Lingourile de aur  50g Argor-Heraeus sunt echivalentul economisirii. Aceste lingouri sunt alegerea ideală pentru cei care plănuiesc să economisească pe termen lung și care apreciază securitatea și stabilitatea pe care o oferă deținerea lingourilor de aur fizice.
 • Lingourile de aur Argor-Heraeus sunt o modalitate excelentă de a-ți diversifica portofoliul. Legătura redusă a aurului cu alte active financiare fac din Lingourile de aur 50g Argor-Heraeus o modalitate bună de acoperire a portofoliului tău de investiții împotriva riscului de piață.
 • Lingoul de aur 50g Argor-Heraeus valorează cât greutatea sa. Lingoul de Aur 50g Argor-Heraeus se numără printre cele mai vândute lingouri de aur din lume. Valoarea sa se bazează în mod explicit pe conținutul de aur, care este legat de prețul predominant al aurului.
 • Lingourile de aur 50g Argor-Heraeus reprezintă măiestrie pură în aur. Lingoul de Aur 50g are un design modern, curat. Este simplu, dar elegant, cu o cantitate limitată de inscripție, lăsând mai mult loc pentru a evidenția suprafața asemănătoare oglinzilor.

Cumpărând produse din aur reduceți riscurile financiare și vă protejați economiile

Valoarea aurului a crescut de-a lungul anilor, fiind un instrument foarte bun de păstrare și creștere a economiilor.

 • Valoarea produsului (1 buc)
  18113 lei
 • Preț de răscumpărare
  17308 lei
 • Marja de risc
  805 lei

Fact: Prețul aurului în RON a crescut cu 152.2% în ultimii 10 ani. Cel mai mic preț a fost de 4025 RON/oz și cel mai mare 11373 RON/oz. Prețul actual pe piața mondială e de 10991 RON/oz.

Lingourile ștanțate se referă la procesul de fabricație aplicat pentru a le crea. Procesul începe prin încălzirea materialului aurifer într-un cuptor până se transformă într-o suspensie topită. În timpul procesului de încălzire, toate impuritățile nedorite sunt îndepărtate până când rămâne doar aurul topit de puritate ridicată, cel mai adesea de aproximativ 99,99%. Ulterior, acesta este turnat în forme, de obicei, cu aspect de lingouri mari, unde se răcește și se solidifică. Aurul solid este apoi introdus într-o mașina care îl taie în bucati uniforme. Ulterior, bucatile de aur sunt introduse într-o presă care le taie în lingouri de aur. Următorul pas implică cântărirea fiecărui lingou de aur pentru a se asigura că fiecare bucată de aur, nu este nici sub, nici peste greutatea dorită, iar lingourile care trec acest test sunt apoi lustruite pentru a obține o suprafață strălucitoare. Ultima etapă implică procesul de ștanțare în care lingoul din aur, proaspăt lustruit, este introdus într-o presă care apasă cu o forță uriașă pentru a transfera desenul matriței pe lingoul din aur. Rezultatul este un lingou ștanțat. Lingoul din aur proaspăt ștantat este apoi inspectat înainte de a fi ambalat într-un pachet transparent de protecție.

Argor-Heraeus este una dintre cele mai mari rafinării de metale prețioase din Elveția și din lume. Argor-Heraeus este situată lângă granița cu Italia și, de asemenea, aproape de sediul a două dintre celelalte rafinării renumite de metale prețioase din Elveția - Valcambi și PAMP. Această rafinărie este deținută în comun de Monetăria Austriacă, grupul german de metale prețioase și industriale Heraeus, Banca Comercială Germană „Commerzbank” și conducerea Argor-Heraeus.

Istoria Argor-Heraeus începe odată cu înființarea rafinăriei Argor SA, în 1951, la Chiasso, în cantonul elvețian Ticino. Grupul Argor-Heraeus are aproximativ 320 de angajați. Sediul general al grupului și rafinăria de metale prețioase sunt situate în Mendrisio, Elveția.

Rafinăria Argor-Heraeus din Mendrisio prelucrează și rafinează aur, argint, platină și paladiu din surse miniere, resturi/surse reciclabile și, de asemenea, transformă lingouri brute în lingouri mai mici. Aurul este rafinat până la 99,99% și 99,999% puritate, argintul până la 99,9% și platina și paladiu pana la 99,95%. Clienți de bază ai Argor-Heraeus sunt din peste 50 de țări, sunt inclusiv companii miniere, case de brokeraj, bănci centrale și comerciale de lingouri, monetării, producători de bijuterii și ceasuri, respectiv consumatori industriali.

Potrivit raportului său de responsabilitate corporativă din 2014, rafinăria Argor-Heraeus are o capacitate anuală de rafinare a aurului de 350 – 400 de tone. La fel ca toate rafinăriile elvețiene de metale prețioase, testatorii licențiați (essayeurs jurés), acreditați de Oficiul Central Elvețian pentru Controlul Metalelor Prețioase, lucrează cu rafinăria Argor-Heraeus pentru a se asigura că testele de metale prețioase ale metalelor produse de rafinărie respectă strict calitatea cerută de standardele stabilite de Oficiu.

Argor-Heraeus este unul dintre cei cinci membri ai grupului de supraveghere din cadrul London Bullion Market Associations (LBMA), care ajută LBMA să mențină standardele de calitate ale rafinăriilor membre din întreaga lume. Argor-Heraeus este, de asemenea, membru cu drepturi depline al LBMA. Lingourile brute din aur si argint Argor-Heraeus au fost certificate pentru vînzare încă din 1961.

Argor-Heraeus este, de asemenea, membru al „Association Suisse des Fabricants et Commerçants de Métaux Précieux” (ASFCMP), Asociația Elvețiană a Producătorilor și Comercianților de Metale Prețioase.

Grupul Tavex este dealer oficial al Argor-Heraeus din 2023.

Valoarea produsului în grame
50
Aur greutate în grame
50
Puritate
999.9
Aur greutate în uncii troy
1.60754
Lungime
49.7
Lățime
28.5
Grosime
2
Producător
Argor-Heraeus, Elveția

Aversul

Aversul lingoului de aur de 50 grame are designul clasic al rafinăriei elvețiene de metale prețioase: ștampila, greutatea (50 grame) și finețea (aur 999,9) care sunt reliefate aici. De asemenea, se poate vedea numărul de serie al lingoului de aur.

Revers

Reversul lingoului de aur 50 grame de la Argor-Heraeus este simplu, cu suprafețe netede și un design minimum. Se lipsește de o repetare a logo-ului, strălucind în mâinile proprietarului precum o oglindă aurie.

Ambalaj

Ambalaj de protecție transparent și sigilat.

Certificat de autenticitate

Numărul de serie, care este gravat pe lingoul de aur, este menționat pe certificat.

Livrare
Când plasați o comandă prin magazinul nostru online, puteți alege să vi se livreze produsele prin curierul FAN Courier sau să le ridicați personal de la unul dintre birourile noastre din București.

Livrare prin FAN Courier după ce am primit plata dumneavoastră, produsele vor fi expediate în 24 de ore. Termenul de livrare este în termen de 1-3 zile lucrătoare. Curierul FAN Courier vă va contacta prin telefon.

Ridicare de la birourile Tavex: sunteți binevenit(ă) să veniți să vă colectați produsele la unul dintre birourile noastre din București în aceeași zi în care am primit plata.

În ambele cazuri, trebuie să aduceți un act de identitate valid pentru a colecta produsele. Luați în considerare faptul că plătitorul, clientul și destinatarul trebuie să fie aceeași persoană.

Asigurare
Pachetul este complet asigurat iar, în cazul extrem de puțin probabil ca pachetul să fie pierdut sau deteriorat, vom retrimite articolele sau vă vom rambursa banii.

Ambalare
Produsele sunt învelite în ambalaje de protecție și plasate într-un pachet discret, fără marcă.

Urmărirea expediției
Odată ce produsele au fost ambalate și trimise, veți primi instrucțiuni și un cod pentru a urmări expedierea.

Întârzieri
În cazul în care apare o întârziere a livrării sau dacă produsul comandat este epuizat, vă vom contacta întotdeauna prin e-mail pentru a vă oferi detalii despre livrare.

Estimarea costului de transport

Tavex asigură transport rapid, ușor și sigur pentru toate comenzile plasate online. Pentru comenzile cu o valoare totală de peste 100 lei, transportul este gratuit.

Consultanță gratuită pe bază de programare
Află cum poți investi în siguranță și obține informații de piață valoroase