Adaugă alertă de preț
Create new price bot
+ -
Create new price bot
Price bot summary

You are able to cancel price bot any time and do not have any monetary obligations once the bot makes automatic order.

Lingou de Aur 50 x 1 gr Valcambi CombiBar

În stoc
Tavex vă pune la dispoziție Valcambi 50x1 gram de aur CombiBar. Fabricat de Valcambi, cea mai mare ... Citește mai mult
Vindem Cumpărăm Marjă
19438 lei
17308 lei 10.96%
Fotografiile au scop ilustrativ. Diferitele produse pot prezenta abateri individuale de la aspectul lor perfect.

Introducere

Tavex vă pune la dispoziție Valcambi 50x1 gram de aur CombiBar. Fabricat de Valcambi, cea mai mare turnătorie de metale prețioase din Elveția, CombiBar este un produs inovator care cuprinde lingouri de aur de 1 gram, fiecare având o puritate de 99,99%. CombiBar poate fi cumpărat fie ca o singură foaie de aur, cântărind 50 de grame, fie împărțit sub formă de lingouri de aur individuale de 1 gram. Din acest motiv este atât o investiție foarte bună, cât și un cadou potrivit. CombiBar este o alegere perfectă pentru cei care caută un produs de aur rafinat, cu o mare lichiditate oriunde în lume, și vor să cumpere lingouri de 1 gram aproape de prețul spot al aurului. CombiBar este un încă un produs marca Valcambi, simbol al măiestriei, calității și designului elvețian.

De ce să cumperi?

 • Valcambi CombiBar 50x1 g de aur este divizibil. Este o caracteristică convenabilă specială care permite lingoului de aur să fie gestionat eficient fără pierderea metalului în timpul separării.
 • Puritatea fină .9999 a lingourilor de aur este garantată. Procesele de fabricație și rafinare ale Valcambi sunt supravegheate de inspectori acreditați de Biroul Federal Elvețian pentru Controlul Metalelor Prețioase și de LBMA (London Bullion Market Association), garantând standardul strict de calitate și puritate al lingourilor de aur Valcambi.
 • Valcambi CombiBar 50x1 g de aur este cel mai accesibil tip de lingou de aur de 1 gram. Cantitatea specifică de aur conținută în fiecare lingou individual de un gram îl face să aibă un preț accessibil, dar și foarte potrivit pentru cadouri, deoarece este unic, valoros și „făcut în Elveția”.
 • Valcambi CombiBar înseamnă bani. Lingourile de aur Valcambi sunt acceptate ca Good Delivery de Banca Centrală Elvețiană, de LBMA și de toate bursele importante de mărfuri din întreaga lume, garantând schimbul la nivel mondial a CombiBar de aur Valcambi de către dealerii de lingouri, bănci și investitori deopotrivă.
 • Valcambi Suisse CombiBar este măiestrie pură în aur. CombiBar are un design modern, curat. Este simplu, dar elegant, cu un număr limitat de inscripții, lăsând mai mult spațiu pentru suprafața lucioasă ca o oglindă.
 • Valcambi CombiBar 50x1 g de aur își merită greutatea în aur. Valoarea CombiBar de la Valcambi se bazează în mod explicit pe conținutul de aur fin care este legat de prețul predominant al aurului.”

Cumpărând produse din aur reduceți riscurile financiare și vă protejați economiile

Valoarea aurului a crescut de-a lungul anilor, fiind un instrument foarte bun de păstrare și creștere a economiilor.

 • Valoarea produsului (1 buc)
  19438 lei
 • Preț de răscumpărare
  17308 lei
 • Marja de risc
  2130 lei

Fact: Prețul aurului în RON a crescut cu 152.2% în ultimii 10 ani. Cel mai mic preț a fost de 4025 RON/oz și cel mai mare 11373 RON/oz. Prețul actual pe piața mondială e de 10991 RON/oz.

Istoric

Valcambi „Fabricat în Elveția” 50x1 gram de aur CombiBar

Reputația Elveției de a produce produse de lux nu se limitează la industria ceasurilor, ci se aplică în egală măsură și investițiilor de aur. Elveția este pentru aur ceea ce Franța este pentru vin, iar drept dovadă sunt statisticile care arată că cea mai mare parte din cantitatea globală de aur este rafinată aici. Informațiile din London Good Delivery List arată că șase rafinării dețin 90% din piața aurului și patru dintre acestea, inclusiv Valcambi, au sediul în Elveția. În medie, Elveția rafinează între 65-75% din oferta mondială anuală de aur, făcând-o țara numărul unu din lume când vine vorba de rafinarea aurului și fabricarea de lingouri. Motivul pentru care Elveția deține această poziție este datorită nivelului ridicat de securitate al țării, a logisticii eficiente, a unui sistem financiar puternic care găzduiește unele dintre cele mai importante bănci internaționale din lume și, cel mai important, a legilor stricte care stabilesc standarde înalte în ceea ce privește calitatea și puritatea. a produselor finite de lingouri. De exemplu, fiecare lingot de aur Valcambi conține o ștampilă de testator, văzută pe avers ca „ESSAYEUR FONDEUR”, care garantează puritatea lingoului. Pentru a putea pune acest marcaj pe lingouri, Valcambi trebuie să respecte legile federale elvețiene stricte (Legea pentru controlul metalelor prețioase) și să angajeze un inspector avizat care a obținut licențele federale necesare. Inspectorii avizați trebuie să fie mereu constienți de importanța și precizia muncii lor și, în orice moment, trebuie să își pună registrele la dispoziția autorităților pentru inspecție. Cu alte cuvinte, fiecare lingou de aur Valcambi are puritatea sa acreditată de guvern și organismele din industrie, calitatea sa respectă cele mai înalte standarde din industrie și este perfecționată de cei mai buni ingineri elvețieni, rezultând un produs cu integritate de aur care depășește toate standardele de excelență. La urma urmei, este fabricat în Elveția.

Lingourile ștanțate se referă la procesul de fabricație aplicat pentru a le crea. Procesul începe prin încălzirea materialului aurifer într-un cuptor până se transformă într-o suspensie topită. În timpul procesului de încălzire, toate impuritățile nedorite sunt îndepărtate până când rămâne doar aurul topit de puritate ridicată, cel mai adesea de aproximativ 99,99%. Ulterior, acesta este turnat în forme, de obicei, cu aspect de lingouri mari, unde se răcește și se solidifică. Aurul solid este apoi introdus într-o mașina care îl taie în bucati uniforme. Ulterior, bucatile de aur sunt introduse într-o presă care le taie în lingouri de aur. Următorul pas implică cântărirea fiecărui lingou de aur pentru a se asigura că fiecare bucată de aur, nu este nici sub, nici peste greutatea dorită, iar lingourile care trec acest test sunt apoi lustruite pentru a obține o suprafață strălucitoare. Ultima etapă implică procesul de ștanțare în care lingoul din aur, proaspăt lustruit, este introdus într-o presă care apasă cu o forță uriașă pentru a transfera desenul matriței pe lingoul din aur. Rezultatul este un lingou ștanțat. Lingoul din aur proaspăt ștantat este apoi inspectat înainte de a fi ambalat într-un pachet transparent de protecție.

Rafinăria elvețiană Valcambi

Valcambi este o rafinărie de metale prețioase dn Elveția, înființată în 1961 și recunoscută la nivel mondial drept unul dintre cei mai mari producători și furnizori de lingouri de  investiții. Lingourile Valcambi sunt prețuite în întreaga lume pentru calitatea lor remarcabilă și sunt un semn distinctiv al măiestriei elvețiene, fiind astfel foarte căutate de cunoscători. Compania are fabrica în Balerna, Elveția, unde operează una dintre cele mai mari instalații de metale prețioase din lume, capabilă să rafineze un volum impresionant de 2.000 de tone metrice de metale prețioase pe an. Pentru a înțelege mai bine acest număr, producția anuală de aur la nivel mondial a fost de 3.000 de tone în 2013. Valoarea totală procesată anual de Valcambi este, cel puțin, impresionantă, iar faptul că Newmont Mining, una dintre cele mai mari companii de extracție a aurului din lume, deține o cotă majoritară în companie, indică faptul că este una rafinăriile de top din lume. Acreditate de toate bursele majore de metale prețioase, Banca Centrală a Elveției și LBMA (London Bullion Market Association), lingourile din aur și argint de la Valcambi sunt recunoscute la nivel mondial, cu clienți variind de la investitori de retail, la unele dintre cele mai mari instituții financiare internaționale, guverne și bănci centrale.

Valcambi membru al London Bullion Market Association

LBMA, sau London Bullion Market Association, a fost înființată ca un organism independent de supraveghere de către Banca Centrală a Marii Britanii în 1987. Rădăcinile LBMA pot fi urmărite de mai multe secole începând cu 1700, când Londra a început să apară ca cel mai important centru comercial pentru metale prețioase din lume. Denumită "London Gold Market", aceasta a fost auto-reglementată de cei mai importanți comercianți și producători de lingouri din Londra, care au supravegheat piața prin acreditarea rafinăriilor de metale prețioase pe lista de livrare bună din Londra. Doar acele rafinării care îndeplineau criteriile de calitate și puritate stabilite de lista "LGD" (London Good Delivery) aveau voie să intre pe piața lingourilor din Londra. Astăzi, mai mult de 135 de companii, care includ unele dintre cele mai mari rafinării de metale prețioase, furnizori de depozitare, producători și comercianți de lingouri, sunt membre ale London Bullion Market Association. Toate fac parte din LBMA, cea mai respectată și de încredere autoritate internațională din lume care monitorizează procesul de producție și rafinare a lingourilor din aur și argint. Rolul principal al LBMA este de a gestiona lista de livrare bună, care este astăzi standardul internațional pentru calitatea și evaluarea lingourilor din aur și argint.

Valoarea produsului în grame
50
Aur greutate în grame
50
Puritate
999.9
Aur greutate în uncii troy
1.60754
Lungime
74
Lățime
52.5
Grosime
0.85
Producător
Valcambi Suisse, Elveția

Aversul

Valcambi CombiBar cuprinde 50 de lingouri identice de 1 g de aur, fiecare purtând stanța oficială a Valcambi, greutatea de 1 g, textul aur pur și 999.9, simbolul purității de 99,99%.

Revers

În partea de sus a CombiBar se află ștanța oficială a Valcambi și textul „VALCAMBI SUISSE”. În centrul lingoului scrie „50 g”, „aur fin” și „999,9” ceea ce înseamnă 99,99% aur pur sau 24 de carate. În partea de jos, se vede ștampila inspectorului, care garantează puritatea lingoului de aur și numărul de serie unic.

Ambalaj

CombiBar vine într-un pachet de protecție transparent.

Certificat de autenticitate

CombiBar vine cu un certificat de autenticitate, aflat în interiorul ambalajului de protecție. Conține greutatea corespunzătoare, finețea aurului, numărul de serie unic și semnătura testatorului.

Livrare
Când plasați o comandă prin magazinul nostru online, puteți alege să vi se livreze produsele prin curierul FAN Courier sau să le ridicați personal de la unul dintre birourile noastre din București.

Livrare prin FAN Courier după ce am primit plata dumneavoastră, produsele vor fi expediate în 24 de ore. Termenul de livrare este în termen de 1-3 zile lucrătoare. Curierul FAN Courier vă va contacta prin telefon.

Ridicare de la birourile Tavex: sunteți binevenit(ă) să veniți să vă colectați produsele la unul dintre birourile noastre din București în aceeași zi în care am primit plata.

În ambele cazuri, trebuie să aduceți un act de identitate valid pentru a colecta produsele. Luați în considerare faptul că plătitorul, clientul și destinatarul trebuie să fie aceeași persoană.

Asigurare
Pachetul este complet asigurat iar, în cazul extrem de puțin probabil ca pachetul să fie pierdut sau deteriorat, vom retrimite articolele sau vă vom rambursa banii.

Ambalare
Produsele sunt învelite în ambalaje de protecție și plasate într-un pachet discret, fără marcă.

Urmărirea expediției
Odată ce produsele au fost ambalate și trimise, veți primi instrucțiuni și un cod pentru a urmări expedierea.

Întârzieri
În cazul în care apare o întârziere a livrării sau dacă produsul comandat este epuizat, vă vom contacta întotdeauna prin e-mail pentru a vă oferi detalii despre livrare.

Estimarea costului de transport

Tavex asigură transport rapid, ușor și sigur pentru toate comenzile plasate online. Pentru comenzile cu o valoare totală de peste 100 lei, transportul este gratuit.

Disponibilitate mare a stocului

Majoritatea produselor Tavex sunt întotdeauna în stoc și, prin urmare, Tavex poate livra rapid și prelua în aceeași zi, la prețuri de top pe piață. Tavex este partener oficial al celor mai mari monetării din lume, cum ar fi Perth Mint Australia, Austrian Mint (Münze Österreich), China Great Wall Coins Investments Ltd.,al rafinăriilor PAMP Suisse și Valcambi – lideri de piață ai producției de lingouri din aur – dar și al altor numeroase rafinării și dealeri de aur.

.

Ridicarea produselor în aceeași zi

Ne puteți vizita oricând la reprezentanțele Tavex petru a beneficia de o consultație gratuită sau pentru a afla mai multe detalii despre un anumit produs. Dacă achiziționați online, puteți ridica produsele cumpărate în aceeași zi în care este procesată plata.

Preturi mici

Datorită experienței de peste 25 de ani și a volumelor mari de tranzacții, Tavex vă poate oferi cele mai bune prețuri de pe piață. Totodată, puteți maximiza rentabilitatea investiției  datorită marjelor și spread-urilor reduse operate de Tavex.

Produs în stoc

Acest produs este în stoc și va fi livrat imediat ce plata a fost efectuată.

București, Sun Plaza
București, AFI Cotroceni
Cluj-Napoca, Vivo!
București, Mega Mall

Consultanță gratuită pe bază de programare
Află cum poți investi în siguranță și obține informații de piață valoroase