Adaugă alertă de preț
Create new price bot
+ -
Create new price bot
Price bot summary

You are able to cancel price bot any time and do not have any monetary obligations once the bot makes automatic order.

Lingoul din Aur PAMP Lunar 5gr

Stoc epuizat
Tavex vă oferă lingoul din aur PAMP Lunar Anul Tigrului 2022 de 5 grame și puritate .9999 ... Citește mai mult
Vindem Cumpărăm
-
1697 lei
Fotografiile au scop ilustrativ. Diferitele produse pot prezenta abateri individuale de la aspectul lor perfect.

Introducere

Tavex vă oferă lingoul din aur PAMP Lunar Anul Tigrului 2022 de 5 grame și puritate .9999 a aurului. Produs de celebra monetărie elvețiană PAMP, acreditată de Banca Centrală a căruia stă unul dintre cei 12 ani care formează calendarul lunar chinezesc. Calitatea acestui lingou este fără pereche, suprafețele lucioase îmbogățite cu elemente decorative elegante care reflect lumina în diferite nuanțe de auriu, fac din acest lingou un cadou ideal.

Cumpărând acest lingou elegant, nu doar că obțineți un metal prețios foarte valoros, având certificarea expertizei elvețiane, dar aveți astfel și o valută „solidă”, care va fi acceptată garantat de către orice dealer de lingouri, instituție financiară sau investitor din lume.   

De ce să cumperi?

 • Lingourile din aur PAMP Lunar 5 grame omagiază mult apreciatul calendar lunar chinezesc. Cei care s-au născut în Anul Tigrului sunt considerați, în general, drept lideri înăscuți, ambițioși, autoritari și dornici să dețină controlul, așa că un pic de atenție nu strică atunci când sunteți în preajma lor.  
 • Lingourile din aur PAMP Lunar 5 grame sunt un cadou unic și elegant pentru cei dragi. Omagiază-i pe cei pe care îi apreciezi și care sunt născuți în Anul Tigrului cu un cadou din aur pur de .9999, pe care îl vor aprecia toată viața.
 • Puritatea .9999 a lingourilor din aur este garantată. Procesele de fabricație și rafinare PAMP sunt supravegheate îndeaproape de specialiști acreditați de Biroul Federal Elvețian pentru controlul metalelor prețioase și de LBMA (London Bullion Market Association), garantând standardul strict de calitate și puritate al lingourilor de aur PAMP.
 • Lingourile din aur PAMP Lunar 5 grame sunt măiestrie pură în aur. Lingoul este produs cu ajutorul celor mai bune metode ingineresti elvețiene. Combină cu măiestrie suprafețele lucioase cu designul decorativ al motivului tigrului, atrăgând astfel atenția tuturor celor care apreciază cu adevărat măiestria în aur.
 • Lingourile din aur PAMP Lunar 5 grame valorează cât greutatea lor în aur. Valoarea lingoului din aur PAMP Lunar se bazează în mod explicit pe conținutul de aur, care este legat de prețul predominant al aurului.
 • Lingourile din aur PAMP Lunar 5 grame. Lingourile de aur produse de PAMP sunt acceptate ca Livrare Bună (Good Delivery) de Banca Centrală Elvețiană, de LBMA și de toate instituțiile de schimburi majore de mărfuri din întreaga lume, garantând schimbul la nivel mondial de către dealeri de lingouri, bănci și investitori deopotrivă.

Cumpărând produse din aur reduceți riscurile financiare și vă protejați economiile

Valoarea aurului a crescut de-a lungul anilor, fiind un instrument foarte bun de păstrare și creștere a economiilor.

 • Valoarea produsului (1 buc)
  2155 lei
 • Preț de răscumpărare
  1697 lei
 • Marja de risc
  458 lei

Fact: Prețul aurului în RON a crescut cu 149.81% în ultimii 10 ani. Cel mai mic preț a fost de 4025 RON/oz și cel mai mare 11373 RON/oz. Prețul actual pe piața mondială e de 10785 RON/oz.

Istoric

Calendarul lunar chinezesc este folosit de mulți dintre cei interesați de cosmologia taoistă. Se spune că, în funcție de anul nașterii, există o legătură strânsă între personalitatea umană și trăsăturile animalului corespondent din zodiacul chinezesc. Există douăsprezece animale în zodiacul chinezesc și fiecare dintre ele este sărbătorit o dată la doisprezece ani. Anul tigrului este sărbătorit în 2022.

Cei născuți în anul tigrului sunt considerați întruchiparea spiritului vieții, au o dorință constantă de a realiza și își urmăresc întotdeauna ambițiile. Sunt lideri înăscuți, încrezători și autoritari, ceea ce îi determină pe ceilalți să fie de acord cu ei. Curajoși și îndrăzneți, oamenii născuți în anul tigrului trebuie să fie luați în serios, deoarece nu vor da înapoi de la nimic și, dacă vor intra într-o confruntare, cel mai probabil vor ieși învingători. Sunt o apariție grațioasă, atrăgătoare și magnetică, dar natura lor sălbatică și toleranța scăzută la stres îi vor face adesea instabili emoționali. Sensibili din fire, pot deveni cu ușurință agitați, dar inima lor bună, mintea deschisă și atitudinea optimistă îi vor face favoriții multora. Prin urmare, Moneda din Aur Lunar Australian Anul Tigrului 2022 este un cadou ideal pentru familie sau prieteni, simbolizând în aur pur lucrat excepțional importantele virtuți ale tigrului.

PAMP - produse artistice din metale prețioase

PAMP a fost fondată în 1977 în Elveția și de atunci s-a tot dezvoltat, devenind cel mai important producător mondial de lingouri cu greutate variată, de la 1 la 100 de grame. Principalul punct de producție PAMP este în pitorescul sat elvețian Castel San Pietro, unde operează o rafinărie avansată și o fabrică care aplică cele mai înalte metode de inginerie elvețiene și cele mai noi tehnologii de ultimă oră în procesele de rafinare și producție ale faimoaselor lingouri. Recunoscută ca lider de piață în inovație și în fabricarea lingourilor de metale prețioase cu amănuntul, compania a fost primul producător de metale prețioase care a înfrumusețat reversul lingourilor sale din aur cu diferite simboluri. Unul dintre ele, cel al Fortunei, Zeița Romană a Norocului, a devenit un hit mondial și este astăzi semnul distinctiv al excelenței PAMP ca fabricator. Nu este de mirare că acronimul mărcii PAMP (Produits Artistiques Métaux Précieux) înseamnă produse artistice din metale prețioase. Lingourile de înaltă puritate și calitate ale PAMP sunt acreditate de Banca Națională a Elveției și de LBMA (London Bullion Market Association), ceea ce le face alegerea preferată a instituțiilor financiare de top, a băncilor centrale, a investitorilor și a colecționarilor din întreaga lume.

PAMP un membru al London Bullion Market Association

LBMA, sau London Bullion Market Association, a fost înființată ca un organism independent de supraveghere de către Banca Centrală a Marii Britanii în 1987. Rădăcinile LBMA pot fi urmărite de mai multe secole începând cu 1700, când Londra a început să apară ca cel mai important centru comercial pentru metale prețioase din lume. Denumită "London Gold Market", aceasta a fost auto-reglementată de cei mai importanți comercianți și producători de lingouri din Londra, care au supravegheat piața prin acreditarea rafinăriilor de metale prețioase pe lista de livrare bună din Londra. Doar acele rafinării care îndeplineau criteriile de calitate și puritate stabilite de lista "LGD" (London Good Delivery) aveau voie să intre pe piața lingourilor din Londra. Astăzi, mai mult de 135 de companii, care includ unele dintre cele mai mari rafinării de metale prețioase, furnizori de depozitare, producători și comercianți de lingouri, sunt membre ale London Bullion Market Association. Toate fac parte din LBMA, cea mai respectată și de încredere autoritate internațională din lume care monitorizează procesul de producție și rafinare a lingourilor din aur și argint. Rolul principal al LBMA este de a gestiona lista de livrare bună, care este astăzi standardul internațional pentru calitatea și evaluarea lingourilor din aur și argint. PAMP este membru LBMA din 1987.

Valoarea produsului în grame
5
Aur greutate în grame
5
Puritate
999.9
Aur greutate în uncii troy
0.16075
Lungime
23.3
Lățime
14
Grosime
0.83
Producător
PAMP, Elveția

Aversul

În partea de sus a lingoului de 5 grame este ștanța oficială a PAMP și textul „SUISSE”. În centru sunt gravate următoarele detalii: „5g”, „GOLD (AUR)” și „999.9”, ceea ce înseamnă 99,99% aur pur. În partea de jos a lingoului este seria unică și ștampila inspectorului, care garantează puritatea aurului. Aversul prezintă un tigru care coboară grațios dintr-un copac.

Revers

Iluzia unică de continuare a aversului pe revers, specifică seriei emise de PAMP sub egida Calendarului Lunar, este completată pe revers de imaginea tigrului văzut din partea opusă a copacului

Ambalaj

La fel ca și în cazul celorlate serii, lingourile emise sub egida seriei Anul Tigrului livrate în spectaculosul ambalaj roșu CertiPAMP al rafinăriei, fiind astfel perfect pentru a fi oferit cadou dar și o investiție valoroasă pentru cei pasionați de lingourile din aur. Pentru comenzi mari, multipli de 25 sunt disponibili în ambalajul original al rafinăriei, și anume cutii din plastic dur.

Livrare
Când plasați o comandă prin magazinul nostru online, puteți alege să vi se livreze produsele prin curierul FAN Courier sau să le ridicați personal de la unul dintre birourile noastre din București.

Livrare prin FAN Courier după ce am primit plata dumneavoastră, produsele vor fi expediate în 24 de ore. Termenul de livrare este în termen de 1-3 zile lucrătoare. Curierul FAN Courier vă va contacta prin telefon.

Ridicare de la birourile Tavex: sunteți binevenit(ă) să veniți să vă colectați produsele la unul dintre birourile noastre din București în aceeași zi în care am primit plata.

În ambele cazuri, trebuie să aduceți un act de identitate valid pentru a colecta produsele. Luați în considerare faptul că plătitorul, clientul și destinatarul trebuie să fie aceeași persoană.

Asigurare
Pachetul este complet asigurat iar, în cazul extrem de puțin probabil ca pachetul să fie pierdut sau deteriorat, vom retrimite articolele sau vă vom rambursa banii.

Ambalare
Produsele sunt învelite în ambalaje de protecție și plasate într-un pachet discret, fără marcă.

Urmărirea expediției
Odată ce produsele au fost ambalate și trimise, veți primi instrucțiuni și un cod pentru a urmări expedierea.

Întârzieri
În cazul în care apare o întârziere a livrării sau dacă produsul comandat este epuizat, vă vom contacta întotdeauna prin e-mail pentru a vă oferi detalii despre livrare.

Estimat cost de transport

Tavex oferă transport ușor și sigur pentru toate comenzile online. Verifică costurile.

Disponibilitate mare a stocului

Majoritatea produselor Tavex sunt întotdeauna în stoc și, prin urmare, Tavex poate livra rapid și prelua în aceeași zi, la prețuri de top pe piață. Tavex este partener oficial al celor mai mari monetării din lume, cum ar fi Perth Mint Australia, Austrian Mint (Münze Österreich), China Great Wall Coins Investments Ltd.,al rafinăriilor PAMP Suisse și Valcambi – lideri de piață ai producției de lingouri din aur – dar și al altor numeroase rafinării și dealeri de aur.

.

Ridicarea produselor în aceeași zi

Ne puteți vizita oricând la reprezentanțele Tavex petru a beneficia de o consultație gratuită sau pentru a afla mai multe detalii despre un anumit produs. Dacă achiziționați online, puteți ridica produsele cumpărate în aceeași zi în care este procesată plata.

Preturi mici

Datorită experienței de peste 25 de ani și a volumelor mari de tranzacții, Tavex vă poate oferi cele mai bune prețuri de pe piață. Totodată, puteți maximiza rentabilitatea investiției  datorită marjelor și spread-urilor reduse operate de Tavex.

Produs indisponibil în stoc

Produs epuizat, dar care poate fi precomandat acum.

București, Sun Plaza
București, AFI Cotroceni
București, Mega Mall
Cluj-Napoca, Vivo!

Consultanță gratuită pe bază de programare
Află cum poți investi în siguranță și obține informații de piață valoroase