Despre noi

Lider de piață în Europa de Nord
pentru aur și valută

Suntem cea mai de succes companie scandinavă de schimb valutar, vânzare și cumpărare de aur și argint fizic de investiții din Europa. De mai bine de un sfert de secol suntem parteneri de încredere, atât pentru clienții individuali, cât și pentru firme.

Oferim numai produse de investiții prestigioase, de calitate impecabilă și cu origine garantată. Ne oferim serviciile la cele mai bune prețuri la nivel global. Suntem mândri de faptul că aproximativ 2.000.000 clienți în fiecare an au încredere în noi.

Tavex Group în cifre

3000+

kilograme aur vândute în fiecare an

1.9

milioane de clienți serviți anual

29

birouri în 8 țări europene

200+

angajați

25+

ani de experiență


Istoric

 • 1991

  Început

  Tânărul întreprinzător Alar Tamming a înființat Tavid în Tallinn, Estonia. De-a lungul timpului, el a transformat o afacere de schimb valutar local în cea mai mare și mai respectată organizație de comerț cu aur din Europa de Nord – Grupul Tavex.

 • 1996

  Dezvoltare internațională

  Compania estonă de succes își extinde operațiunile în Helsinki, Finlanda. Grupul Tavex a început să dezvolte un serviciu inovator pentru vremurile sale: transferurile de bani expres între cele două țări.

 • 2004

  Oportunități de aur

  Proprietarul, Alar Tamming, crede cu tărie că păstrarea valorilor personale în aurul de investiții este cea mai profitabilă mișcare într-o lume financiară cu șocuri dramatice. Încrezător în spiritul său antreprenorial, el decide să ofere instrumente financiare sigure oricui dorește să-și păstreze și să-și crească economiile. Astfel, în anul 2004, Tavex Group începe să comercializeze aur de investiții.

 • 2005

  Dezvoltare internațională

  Grupul Tavex operează deja în trei țări – Estonia, Finlanda și Letonia. În anul 2005 compania intră și pe piața din Suedia. Grupul Tavex reușește să se impună pe piața scandinavă solicitantă ca fiind un partener financiar de încredere datorită serviciilor excelente, atitudinii corecte și a prețurilor perfecte.

 • 2008

  Vânzări-record

  Criza economică globală a generat un interes extraordinar pentru aurul de investiții, iar grupul Tavex a înregistrat vânzări record de 2.159 kg de aur.

 • 2009

  Dezvoltare internațională

  Tavex Group a deschis un birou în Sofia, Bulgaria.

 • 2010

  Dezvoltare internațională

  Tavex Group a deschis un birou în Copenhaga, Danemarca.

 • 2011

  Dezvoltare internațională

  Tavex Group a deschis un birou în Oslo, Norvegia.

 • 2012

  Peste 1 milion de clienți

  Compania atinge un număr record de 1,44 milioane de clienți deserviți.

 • 2013

  Un nou record de aur

  Nesiguranța pieței și încrederea în politica monetară a mai multor țări
  sporesc interesul pentru aurul de investiții. Tavex Group atinge un al doilea record în vânzări – 3.137 kg de aur.

 • 2014

  Dezvoltare internațională

  Tavex a deschis un birou în Varșovia, Polonia

 • 2016

  Comerț online cu aur și argint

  Tavex Group creează în permanență soluții inovatoare pentru schimbul valutar, pentru aurul și argintul de investiții și transferurile de bani. În anul 2016, compania deschide magazine online – un mod complet nou de a tranzacționa produse de investiții din aur și argint.

 • 2017

  Schimb valutar online

  Tavex Group continuă să își deschidă și să își dezvolte magazinele online. În anul 2017, compania a lansat ultimul serviciu inovator pentru îmbunătățirea experienței clienților – schimbul valutar online. Acum, toată lumea poate cumpăra rapid și în siguranță zeci de tipuri de valute cu doar câteva clickuri, oriunde, oricând.
Misiune

Facem lumea banilor și a investițiilor pe termen lung ușor accesibilă și ușor de
înțeles.


În ADN-ul Tavex

0 PRODUS