Despre noi

Lider de piață în Europa de Nord
pentru aur și valută

Suntem o companie financiară inovatoare, dedicată susținerii clienților noștri în realizarea celei mai bune tranzacții în cel mai convenabil mod. Suntem specializați în tranzacționarea cu aur, argint, schimb valutar și transferuri de bani.

„Cum putem ajuta și mai mult oamenii?” este întrebarea care ne ține treji noaptea. În căutarea răspunsului, dezvoltăm în permanență servicii impecabile și practici inovatoare pentru achiziționarea și vânzarea de valută, lingouri de investiții și monede.Misiune

Facem lumea banilor și a investițiilor pe termen lung ușor accesibilă și ușor de înțeles.


Dăruire


Poveste

 • 1991

  Început

  Tânărul întreprinzător Alar Tamming a înființat Tavid în Tallinn, Estonia. De-a lungul timpului, el a transformat o afacere de schimb valutar local în cea mai mare și mai respectată organizație de comerț cu aur din Europa de Nord – Grupul Tavex.

 • 1996

  Dezvoltare internațională

  Compania estonă de succes își extinde operațiunile în Helsinki, Finlanda. Grupul Tavex a început să dezvolte un serviciu inovator pentru vremurile sale: transferurile de bani expres între cele două țări.

 • 2004

  Oportunități de aur

  Proprietarul, Alar Tamming, crede cu tărie că păstrarea valorilor personale în aurul de investiții este cea mai profitabilă mișcare într-o lume financiară cu șocuri dramatice. Încrezător în spiritul său antreprenorial, el decide să ofere instrumente financiare sigure oricui dorește să-și păstreze și să-și crească economiile. Astfel, în anul 2004, Tavex Group începe să comercializeze aur de investiții.

 • 2005

  Dezvoltare internațională

  Grupul Tavex operează deja în trei țări – Estonia, Finlanda și Letonia. În anul 2005 compania intră și pe piața din Suedia. Grupul Tavex reușește să se impună pe piața scandinavă solicitantă ca fiind un partener financiar de încredere datorită serviciilor excelente, atitudinii corecte și a prețurilor perfecte.

 • 2009

  Dezvoltare internațională

  Tavex Group a deschis un birou în Sofia, Bulgaria.

 • 2011

  Dezvoltare internațională

  Tavex Group a deschis un birou în Oslo, Norvegia.

 • 2012

  Peste 1 milion de clienți

  Compania atinge un număr record de 1,44 milioane de clienți deserviți.

 • 2013

  Un nou record de aur

  Nesiguranța pieței și încrederea în politica monetară a mai multor țări
  sporesc interesul pentru aurul de investiții. Tavex Group atinge un al doilea record în vânzări – 3.137 kg de aur.

 • 2016

  Comerț online cu aur și argint

  Tavex Group creează în permanență soluții inovatoare pentru schimbul valutar, pentru aurul și argintul de investiții și transferurile de bani. În anul 2016, compania deschide magazine online – un mod complet nou de a tranzacționa produse de investiții din aur și argint.

 • 2017

  Schimb valutar online

  Tavex Group continuă să își deschidă și să își dezvolte magazinele online. În anul 2017, compania a lansat ultimul serviciu inovator pentru îmbunătățirea experienței clienților – schimbul valutar online. Acum, toată lumea poate cumpăra rapid și în siguranță zeci de tipuri de valute cu doar câteva clickuri, oriunde, oricând.

 • 2018

  Аbonament investiție aur

  Tavex lansează primul său lingou din aur pentru investiții sub formă de abonament, scurtând distanța dintre persoanele nefamiliarizate și lumea investițiilor și oferindu-le acestora șansa de a economisi cantități mici de aur. Produsul a fost întâmpinat cu mult entuziasm și a atras numeroși clienți noi.

 • 2019

  Dezvoltare internațională - România

  Tavex deschide primul birou în România. Bazându-se pe formula sa de succes, noile birouri Tavex ajută piața de schimb valutar și de aur de investiții din România să se extindă și să inoveze. Compania oferă serviciul de comandă online de valută și aur de investiții în București, pentru prima dată în România.

Despre noi

Deveniți membru al familiei Tavex

Aflați mai multe
0 PRODUS