Adaugă alertă de preț

Cum poți ajuta Ucraina cumpărând grivne ucrainene

Publicat de Daniel Vasilev în categoria Știri de Aur în data de 11.03.2022
Preț aur (XAU-RON)
10785 RON/oz
  
- 9 RON
Preț argint (XAG-RON)
138 RON/oz
  
+ 1 RON
Drapelul Ucrainei

Exodul de refugiați ucraineni, alungați din țara lor de războiul declanșat de Rusia, a dus la creșterea rezervelor de grivne ucrainene, moneda oficială a Ucrainei, atât pe teritoriul României, cât și al celorlalte țări vecine care au preluat fluxul de refugiați. S-a ajuns la această situație deoarece majoritatea refugiaților nu au avut o altă valută asupra lor atunci când au fugit din calea războiului. Odată ajunși în Romînia, refugiații ucraineni nu au alte mijloace financiare decât dacă schimbă grivnele în lei. Pentru a veni în sprijinul lor, Tavex România le oferă acestora posibilitatea de a face acest schimb valutar fără a percepe vreun comision.

Pentru a ne vinde este important să știți că vom cumpăra grivne ucraniene doar de la persoane cu pașaport ucrainean și până la 50 000 UAH per client.

UAH Stoc epuizat

Grivnă ucrainiană

0.1 0,1000 0.12 0,1200
Cumpărăm 0,1000
Compară Alertă Adaugă în coș

Cum ajuți Ucraina cumpărând grivne?

În situația actuală, oportunitățile de a vinde grivne ucrainene sunt foarte limitate, din cauza contactelor reduse cu partenerii locali, precum și a lipsei de turiști care călătoresc în Ucraina. Acest lucru creează riscul ca în viitorul apropiat să apară probleme cu achiziționarea ulterioară de grivne ucrainene, ceea ce ar putea duce la necesitatea de a refuza acceptarea valutei de la persoanele care au cu adevărat nevoie de ea – ceea ce am dori, în mod firesc, să evităm.

Împreună putem face mai mult

Ținând cont de cele de mai sus, ne adresăm vouă – clienții noștri – pentru sprijin, unde fiecare leu contează! Capacitățile noastre financiare nu sunt nelimitate, astfel încât, pentru a putea continua să cumpărăm, trebuie să putem vinde grivne și, prin urmare, am stabilit un curs de schimb fix de 11 lei pentru 100 UAH (actualizat la 14.03.2022) atât pentru cumpărare, cât și pentru vânzare. Din ce în ce mai multe organizații anunță că au donații în exces de diverse bunuri, cum haine, alimente sau medicamente, așa că vă încurajăm să alegeți această formă de ajutor mai puțin evidentă.

Cursul valutar grivne – lei nu include niciun comision deoarece, în acest moment, obiectivul nostru este, în primul rând, de a oferi sprijin persoanelor din Ucraina. Ajutăm toate persoanele care aleg Tavex România pentru a face schimbul valutar, iar cu sprijinul dumneavoastră, al clienților noștri, putem ajuta și mult mai mult.

De ce să cumpărați grivne ucrainene?

Pentru dumneavoastră, avantajul este că aveți posibilitatea de a cumpăra grivne mult sub valoarea lor de piață, iar odată ce situația se va stabiliza, poate veți avea un motiv în plus pentru a vizita Uraina și a sprijini astfel economia ucraineană – la urma urmei, pentru o excursie în țara vecină veți avea nevoie de moneda locală, pe care acum o puteți cumpăra mai ieftin ca niciodată.

Pe de altă parte, luând în considerare motivele mai altruiste, care se traduc atât în sprijin direct pentru cei care se refugiază din calea războiului, cât și în beneficii pur economice pentru economia ucraineană, trebuie remarcat faptul că puteți contribui la furnizarea de lichidități pentru refugiați și la creșterea încrederii în moneda ucraineană!

De unde puteți cumpăra grivne ucrainene?

Puteți cumpăra grivne ucrainene la oricare dintre sucursalele noastre staționare – suntem prezenți în Bucuresti:

  • AFI Cotroceni – General Paul Teodorescu 4, față în față cu Auchan
  • Mega Mall – Bdul. Pierre de Coubertin 3-5 nivel -1, față în față cu Carrefour
  • Sun Plaza – Calea Văcărești 391 parter peste drum de Cora

Monedă de aur cu simbolul Ucrainiei

Preț aur (XAU-RON)
10785 RON/oz
  
- 9 RON
Preț argint (XAG-RON)
138 RON/oz
  
+ 1 RON

Poate vrei să citești