Adaugă alertă de preț
Create new price bot
+ -
Create new price bot
Price bot summary

You are able to cancel price bot any time and do not have any monetary obligations once the bot makes automatic order.

Moneda din Argint 1 uncie Vultur American

În stoc
Vreți să dețineți cel mai faimos argint de investiții din lume? Dacă da, Tavex vă prezintă moneda ... Citește mai mult
Vindem Cumpărăm Marjă
251,09 lei
126,00 lei 49.82%
Fotografiile au scop ilustrativ. Diferitele produse pot prezenta abateri individuale de la aspectul lor perfect.

Introducere

Vreți să dețineți cel mai faimos argint de investiții din lume? Dacă da, Tavex vă prezintă moneda din argint Vultur American. Autorizată de Congresul Statelor Unite în 1985 și bătută în anul următor, moneda din argin Vulturul American s-a impus ca cea mai importantă monedă din argint a secolului 21, cu peste 375 milioane de piese emise din 1986. Cantitatea mare de Vultur American emise garantează lichiditatea de piață de neegalat și recunoașterea la nivel mondial.

Produsă de Monetăria West Point din SUA, moneda din argint Vulturul American conține o uncie de argint pur .999 și este singura monedă din argint de investiții a cărei puritate și calitate sunt garantate de guvernul Statelor Unite. Susținută de statutul său instrumet legal de plată și cu designul celebrului „Walking Liberty”, moneda de argint Vulturul American este o investiție acesibilă din argint, potrivită pentru orice tip de investitor.

De ce să cumperi?

 • Valoarea lingourilor din argint 1 uncie este dată de prețul argintului. Valoarea  lingourilor din argint Vultur American este în primul rând determinată de conținutul de argint pur care este legat de prețul argintului. 
 • Valoarea lingoului din argint crește odată cu inflația. De-a lungul istoriei, argintul s-a dovedit a fi un câștig în perioadele cu inflație ridicată, apreciindu-se mai rapid și mai mult decât orice ale investiții.  
 • Monedele din argint sunt foarte populare în rândul investitorilor! Cu o cerere anuală în creștere de la 5.4 milioane în 1986 la 42.7 milioane de monede în 2013, Monetăria Statelor Unite folosește 5% din rezerva anuală de argint doar pentru producția Vulturului American.
 • Monedele din argint Vultur American sunt lichide și recunoscute internațional. Până în prezent au fost bătute și emise peste 375 de milioane de monede 1 uncie Vultur American de către Monetăria Statelor Unite, ceea ce le face cele mai vândute monede din argint ale secolului 21.
 • Monedele din argint Vulturul American American înseamnă bani. Considerate instrumente de plată legale în SUA din 1985, sunt aceptate și tranzacționate ca atare oriunde în lume. Moneda din argint este în prezent piesa singura monedă americană din argint produsă încontinuu din 1970 când și-a recuperat statutul monetar.
 • Lingoul din argint Vultur American este .999 argint pur. Lingourile din argint Vultur American reprezintă modul ideal de a intra în posesia acestui metal prețios alb. 
 • Monedele din Argint Vulturul American sunt echivalentul economisirii. Prețul istoric scăzut al argintului în comparație cu aurul îl face o investiție ideală fie pentru cei care doresc să investească mai puțin, fie pentru cei care cred că primesc mai mult metal pentru „dolarul” lor, în așteptarea unei aprecieri mai rapide a prețului argintului comparativ cu aurul.

Cumpărând produse din argint reduceți riscurile financiare și vă protejați economiile.

Valoarea argintului a crescut de-a lungul anilor, fiind un instrument foarte bun de păstrare și creștere a economiilor.

 • Valoarea produsului (1 buc)
  251,09 lei
 • Preț de răscumpărare
  126,00 lei
 • Marja de risc
  125,09 lei

Fact: silver price in RON has risen 112.65% in the last 10 years. The lowest price was 51,04 RON/oz and the highest 150,68 RON/oz. Current world market price is 140,34 RON/oz

Istoric

Prețul argintului crește odată cu inflația

Pe la începutul anilor 1960, guvernul SUA a început să aibă deficite bugetare mari, deoarece veniturile din impozite nu erau suficiente pentru a acoperi cheltuielile legate de războiul din Vietnam și costurile diferitelor programe economice implementate de diferiți președinți. Pentru că deficitul duce la inflație, argintul, ca activ sensibil la inflație, a reacționat prin creșterea prețului. Acest lucru a făcut din monedele din argint aflate în circulație tezaurul public, deoarece conținutul de argint valora mai mult decât valoarea nominală înscripționată pe ele. Pentru a opri creșterea prețului argintului și, astfel, acumularea de stoc, Trezoreria SUA s-a implicat activ în gestionarea prețului argintului prin vânzarea în piață a unor cantități mari din acest metal din rezervele sale strategice. Această practică a fost în vigoare câțiva ani, dar rata ridicată a inflației și, în consecință, cererea mare de argint au persistat în continuare. Temându-se că va pierde toate lingourile din argint din rezerva sa, în 1968, guvernul SUA a eliminat argintul ca intrument legal de plată, iar în următorii trei ani a încetat să mai arunce argint în piață. Prețul argintului a fost lăsat să se tranzacționeze liber, ceea ce s-a și întâmplat, iar în următorii nouă ani prețul argintului a crescut de la o medie de 1,55 dolari la 48,7 dolari pe uncie, o creștere uimitoare de peste 3000%!

Prețul Vulturului American a crescut de zece ori

Ce se întâmplă astfel cu Vulturul American din argint? Ei bine, când s-au bătut primele monede din argint Vulturul Amercian, în 1986, prețul mediu al argintului era 5,47 dolari pe uncie avea să rămână în jurul valorii de 5 dolari până în 2003. Din păcate, deși într-o oarecare măsură previzibil, natura repetitivă a războaielor și costul acestora, împreună cu diferite programe de investiții care au fost implementate în plină recesiune în 2008, au condus la deficite bugetare masive în multe țări occidentale. Similar cu ceea ce s-a întâmplat în anii 1960, combinația dintre războaie și deficit a declanșat inflația, ceea ce a făcut ca Vulturii Americani din argint să le crească prețul cu aproape 1000% între 2000 și 2011.

Valoarea Vulturului American din argint crește odată cu inflația

Deși economia mondială s-a stabilizat oarecum din 2008, lucrurile fundamentale care au determinat creșterea prețului argintului și, în consecință, a Vulturilor americani din argint, nu au fost încă rezolvate sau chiar abordate. Deficitul bugetar rămâne profund negativ în multe economii dezvoltate, inclusiv în Statele Unite, nivelul datoriilor guvernamentale probabil va crește, iar situația geopolitică globală este extrem de tensionată. Faptul că vânzările anuale de Vulturi Americani din argint încă cresc deși e vorbim de redresare econoică este un alt semn că investitorii înțelepți pe termen lung, din ce în ce mai numeroși, devin conștienți de adevărata stare a economiei mondiale și trag aceeași concluzie logică: acumulare de monede din argint Vultur American pur și simplu are sens.

Monetăria americană West Point

Asistând la popularitatea în creștere a monedelor de aur de investiții de 24 de karate din alte țări, cum ar fi moneda din aur Frunza de Arțar Canada și monedele din aur Filarmonica din Viena, Monetăria Statelor Unite a decis să emită pentru prima dată în istoria sa propria versiune a unei monede de aur .9999 ca mijloc legal de plată. Până în 2006, singura monedă americană de aur disponibilă pentru cumpărare a fost Vulturul American, care, spre deosebire de American Buffalo, este o monedă de 22 karate și este fabricată din aur și un aliaj de cupru - argint. Introducerea monedei de aur American Buffalo a reprezentat un moment istoric pentru Monetăria Statelor Unite, care pentru prima dată a emis două monede din aur cu un curs legal de plată care conțineau diferite purități ale aurului.

Valoarea produsului în grame
31.13461
Argint greutate în grame
31.10347
Puritate
999
Argint greutate în uncii troy
1
Diameter
40.6
Grosime
-
Valoarea pe avers
$1
Producător
The United States West Point Mint, Statele Unite

Aversul

Aversul prezintă designul iconic al „Walking Liberty”, care a fost folosit anterior pentru dolarul de argint de 50 de cenți între 1916 și 1947. Designul a fost realizat de Adolph A. Weinman, un sculptor german / american și a fost considerat de mulți ca fiind unul dintre cele mai reușite modele de pe o monedă legală din SUA. Deasupra motivului principal este textul „LIBERTATE” și în dreapta „ÎN DUMNEZEU NE ÎNCREDEM”. Anul emisiunii este vizibil în partea de jos.

Revers

Reversul prezintă un vultur în spatele unui scut. Motivul a fost proiectat de John Mercanti, al doisprezecelea gravor principal al Monetăriei SUA. Vulturul strânge o ramură de măslin în gheara dreaptă și o pereche de săgeți în stânga. În cioc, vulturul ține o panglică cu textul „E PLURIBUS UNUM”, în latină „unul din mulți”. Deasupra vulturului sunt treisprezece stele care reprezintă coloniile care împreună și-au declarat independența față de Marea Britanie în 1776. Sub vultur este litera „W”, marca pentru Monetăria West Point unde se produce moneda, și litera „m”, inițiala lui John Mercanti. Vulturul este înconjurat de textul „UNITED STATES OF AMERICA” și „1 OZ. FINE SILVER - ONE DOLLAR”.

Ambalaj

Fiecare monedă este ambalată individual într-o capsulă din plastic dur. Multiplii de 20 sunt disponibili în folii originale sigilate în monetărie. Pentru achiziții în masă, stocăm cutiile sigilate originale ale Monetăriei Statelor Unite care conțin 25 de fișicuri cu douăzeci de Vulturi din argint fiecare (500 de monede în total).

Livrare
Când plasați o comandă prin magazinul nostru online, puteți alege să vi se livreze produsele prin curierul FAN Courier sau să le ridicați personal de la unul dintre birourile noastre din București.

Livrare prin FAN Courier după ce am primit plata dumneavoastră, produsele vor fi expediate în 24 de ore. Termenul de livrare este în termen de 1-3 zile lucrătoare. Curierul FAN Courier vă va contacta prin telefon.

Ridicare de la birourile Tavex: sunteți binevenit(ă) să veniți să vă colectați produsele la unul dintre birourile noastre din București în aceeași zi în care am primit plata.

În ambele cazuri, trebuie să aduceți un act de identitate valid pentru a colecta produsele. Luați în considerare faptul că plătitorul, clientul și destinatarul trebuie să fie aceeași persoană.

Asigurare
Pachetul este complet asigurat iar, în cazul extrem de puțin probabil ca pachetul să fie pierdut sau deteriorat, vom retrimite articolele sau vă vom rambursa banii.

Ambalare
Produsele sunt învelite în ambalaje de protecție și plasate într-un pachet discret, fără marcă.

Urmărirea expediției
Odată ce produsele au fost ambalate și trimise, veți primi instrucțiuni și un cod pentru a urmări expedierea.

Întârzieri
În cazul în care apare o întârziere a livrării sau dacă produsul comandat este epuizat, vă vom contacta întotdeauna prin e-mail pentru a vă oferi detalii despre livrare.

Estimarea costului de transport

Tavex asigură transport rapid, ușor și sigur pentru toate comenzile plasate online. Pentru comenzile cu o valoare totală de peste 100 lei, transportul este gratuit.

Disponibilitate mare a stocului

Majoritatea produselor Tavex sunt întotdeauna în stoc și, prin urmare, Tavex poate livra rapid și prelua în aceeași zi, la prețuri de top pe piață. Tavex este partener oficial al celor mai mari monetării din lume, cum ar fi Perth Mint Australia, Austrian Mint (Münze Österreich), China Great Wall Coins Investments Ltd.,al rafinăriilor PAMP Suisse și Valcambi – lideri de piață ai producției de lingouri din aur – dar și al altor numeroase rafinării și dealeri de aur.

.

Ridicarea produselor în aceeași zi

Ne puteți vizita oricând la reprezentanțele Tavex petru a beneficia de o consultație gratuită sau pentru a afla mai multe detalii despre un anumit produs. Dacă achiziționați online, puteți ridica produsele cumpărate în aceeași zi în care este procesată plata.

Preturi mici

Datorită experienței de peste 25 de ani și a volumelor mari de tranzacții, Tavex vă poate oferi cele mai bune prețuri de pe piață. Totodată, puteți maximiza rentabilitatea investiției  datorită marjelor și spread-urilor reduse operate de Tavex.

Produs în stoc

Acest produs este în stoc și va fi livrat imediat ce plata a fost efectuată.

Consultanță gratuită pe bază de programare
Află cum poți investi în siguranță și obține informații de piață valoroase